• Aplicatii speciale pentru Craciun




    Un spatiu atat de divers cum este internetul ofera fiecaruia dintre noi cam tot ce l-ar putea interesa, pe orice subiect. Iar sarbatoarea Craciunului nu putea sa faca exceptie. Creaorii de aplicatii s-au gandit sa ne imbogateasca viata online si chiar sa ne fie de ajutor. Iata cateva dintre cele mai ineresante si utile aplicatii, pe care le poti instala in telefonul tau in aceasta perioada:

    Christmas Countdown este perfecta pentru cei mai nerabdatori, care obisnuiesc sa numere zilele pana la sosirea lui Mos Craciun. In fiecare zi iti afiseaza cat mai ai de asteptat si iti ofera un fundal tematic diferit. Mai mult, tot zilnic ai partea si de cate un mic ”dar” virtual, tocmai pentru ca asteptarea sa fie mai usoara si mai placuta.

    Christmas Photoframes este, asa cum ii sugereaza si numele, special gandita pentru pasionatii de fotografii. Iti ofera ”rame” si efecte foto cu tema Craciunului si te ajuta sa creezi si felicitari virtuale, pe care le poti trimite celor dragi.

    Iti doresti ca atmosfera din casa ta sa fie plina de spiritul Craciunului, dar te-ai saturat de aceleasi colnde si hituri pop repetate la nesfarsit in toate magazinele sau la radio? Craciunul tau poate avea un fundal muzical deosebit, cu ajutorul aplicatiei Christmas Radio. Poti selecta genul muzical preferat, iar aplicatia iti va oferi o selectie bogata de melodii cu tematica de Craciun din genul respectiv. Indiferent daca vorbim despre muzica clasica, jazz, rock and roll sau chiar country, fiecare poate descoperi exact ceea ce ii place!

    Esti in urma cu cadourile sau nici macar nu ai reusit sa te gandiesti ce dar vei oferi fiecarei persoane dragi din viata ta? Este momentul perfect sa descarci Christmas Gift List, aplicatia care te va ajuta sa iti organizezi nu doar ideile, ci si bugetul. Poti alcatui liste personalizate, poti salva linkuri atunci cand descoperi pe internet o idee de cadou interesant si poti verifica in orice moment cati bani ai cheltuit si care este starea bugetului pe care te-ai gandit sa il aloci cadourilor de anul acesta.

  • Articole similare