• Campanie de voluntariat cora Alexandriei


    ShoeBox NU este Moș Crăciun, reni sau alte ființe magice, ci este despre oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune. S-au implicat toti angajatii cora Alexandriei, aducand fiecare cate un cadou pentru copii.

    Angajatii din cora Alexandriei au impachetat cadourile cu atat de mult drag si au fost atat de implicati sa puna fundite, sa le scrie scrisori copiilor pe care mai apoi le-au pus in pachete, iar lucrul acesta nu poate decat sa aduca bucurie, pentru ca acesta  a fost si scopul acestei campanii.

    Cei de la cora Alexandriei au contactat centrele de zi din sectorul 5, prin fundatia World Vision, astfel au aflat cazuri a unor familii greu incercate. Au amenajat o zona unde se pot depune cadourile, au pregatit un afis de campanie pentru colegi, un afis cu pasii de urmat, hartie de impachetat, banda adeziva, si astfel au dat startul campaniei pe 1 decembrie.

    Pentru oferirea cadourilor s-au format grupuri si au mers sa duca cadourile la  Centrul de zi Sfanta Maria, Cresa Sfantul Stelian si in comuna Mereni, Teleorman, la 2 familii greu incercate.

    Vom continua in fiecare an aceasta campanie.
  • Articole similare