• Tendintele iernii 2020 in materie de incaltaminte



     Partea buna a acestei ierni uscate si calde este ca ne permite sa purtam o paleta variata de haine, inclusiv incaltaminte. Partea mai putin buna, evident, este ca planeta, pe termen lung, se anunta un mediu mai putin prietenos cu oamenii. Rezumandu-ne la aspectele optimiste, in iarna lui 2020, va puteti considera in trend daca veti purta:

    Cizme inalte peste genunchi. Desi sunt mai greu de potrivit, majoritatea optand pentru asortarea cu skinny jeans, acestea pot fi purtate si cu fuste, rochii si paltoane scurte, iar temperaturile de afara ne ofera ocazia perfecta pentru un astfel de stil.

    Cizme de ploaie dar din piele. Aceste cizme cu toc patrat si gros, si platforma generoasa, au fost vedetele din fiecare magazin in aceasta iarna. Purtate cu fuste de piele, rochii de matase sau vascoza sau blugi, acestea permit o varietate de alaturari.

    Cizme victoriene cu siret. Aceste cizme cu un bot patratos si lung sunt hit-ul acestei ierni.

    Cizmele cu animal print, lungi sau scurte. Cui nu ii place un animal print reusit ? Iarna aceasta sunt in trend toate modele de animal print, asa ca ai grija sa-ti alegi modelul de animal print de pe cizme care se potriveste cel mai bine cu garderoba si stilul tau.

    Ghetele tip combat. Desi apogeul lor a fost in 2013-2014, in 2020 s-au intors in forta si sunt gata sa formeze cele mai bune combinatii cu hainele casual si lejer.

    Cizmele cowboy. Desi subestimate ca impact, cizmele cowboy sunt de fapt o piesa nelipsita din orice sezon de iarna. Anul acesta ele arata mai bine ca oricand, in special datorita combinatiilor cu jeansii cu talie inalta.

    Cizmele inalte cu toc si aspect neglijent. Cu varf usor ascutit si toc, aceste cizme pana la genunchi, din piele sau suede, care dau un aer usor neglijent, sunt extrem de populare in aceasta iarna. Ele pot fi combinate atat cu jeansi si paltoane tip sacou, cat si cu rochii scurte sau trei sferturi.


  • Articole similare