• Ce modele de jeans purtam in 2020



    Putine sunt femeile care nu au in garderoba macar o pereche de jeans. Comozi si adaptabili la o multime de tinute, anotimpuri sau stiluri vestimentare, jeansii au devenit unua dintre cele mai indragite piese de imbracaminte. Iata ce modele sunt in tendinte anul acesta.

    Croielile vintage se afla pe primul loc in preferintele designerilor. De la celebrii ”mom jeans”, cu talie inalta si cu model ”pana” pe picior, pana la aspectul ”prespalat”, desprins din moda anilor 90, jeansii de acest tip sunt din nou trendy. Ii poti aborda cu incredere in tinute casual, asortati la topuri de bumbac si incaltaminte cu talpa joasa, pentru un look complet relaxat.

    Tot din tendintele nascute in urma cu cateva zeci de ani sunt desprinsi si blugii evazati, care au intrat in antologia modei in anii 70. Ei revin in atentie anul acesta, asfel incat te poti bucura de confort si de silueta armonioasa pe care o creeaza. Asorteaza-i la bluze cu model floral sau la topuri decoltate si vei parea desprinsa dintr-un catalog al modei hippie. Sunt ideali pentru festivalurile primaverii si ale verii, mai ales daca ii combini cu incaltaminte cu talpa tip platforma.

    Daca preferi un stil mai rebel, poti conta si anul acesta pe blugii rupti sau cu taieturi. Este un stil care nu se adreseaza tuturor gusturilor, insa, daca iti place, atunci il poti purta relaxata, in contexte informale. accesorizati cu tenisi si topuri simple, eventual cu model in carouri sau in dungi marinaresti, jeansii de acest tip iti creeaza un aer rock si nonconformist.

    Pentru cele mai conservatoare in alegerile vestimentare, blugii indigo cu croiala dreapta nu sunt neaparat una dintre tendintele puternice ale sezonului, insa pot fi purtati in continuare ca o piesa clasica. Au avantajul ca ii poti utiliza si in imprejurari mai formale, chiar si la birou, daca lucrezi intr-o companie al carei cod vestimentar permite acest lucru. Pot fi asortati atat la un sacou office cat si la topuri vaporoase si arata bine indiferent ce tip de silueta ai.

  • Articole similare