• Cosmetica la tine acasa: care sunt variantele



    Trecem cu totii prin zile in care socializarea si vizitele obisnuite la salon trebuie reduse cat mai mult posibil. Chiar si in aceste conditii, iti poti intretine frumusetea in intimitatea casei tale. Chiar daca nu ai la dispozitie produse profesionale, ai o multime de variante de a-ti prepara produsele necesare in bucataria ta.

    Parul tau are nevoie in mod constant de hidratare pentru a ramane stralucitor, dar ti-e teama ca stilistul tau este singurul care il poate ajuta? Nu iti subestima posibilitatile! O masca de par reparata din ulei de masline amestecat cu un ou si cu miere este extraordinara pentru sanatatea podoabei tale capitare. Iata de ce ai nevoie:

    1 ou întreg (proaspăt)
    1 lingură miere (dacă ai părul scurt pune 1 lingură mică)
    1-2 linguri ulei de măsline, ideal presat la rece.

    Amesteca ingredientele si foloseste masca o data pe saptamana, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

    Iti doresti un tratament facial cu o masca antirid? Iti trebuie doar un avocado si 5 ml de ulei de masline. Le amesteci, le lasi sa actioneze si te bucuri de efectele rapide ale acestei combinatii.

    Tenul tau are nevoie de ingrijire regulata, mai ales daca este unul sensibil si care se inroseste repede. Rade un morcov, lasa-l intr-un tifon si aplica-l direct pe fata. Efectul sau calmant si antiinflamator. Pentru un bonus de hidratare il poti amesteca cu cateva lingurite de smantana, folosind amestecul ca o masca obisnuita.

    Vrei sa scapi de cearcane, insa nu ai la dispozitie un tratament profesional? Vei constata ca poti realiza acest lucru si singura. O varianta este reprezentata de clasicele felii de castravete, asezate direct pe ochi, timp de cateva minute. O alta optiune este reprezentata de uleiul de migdale: aplica doar cateva picaturi pe zonele afectate, in fiecare seara si vei vedea efectele lor benefice.

    Iti place senzatia oferita de o lotiune de corp racoritoare? Amesteca o ceasca de ulei de porumb cu cateva picaturi de ulei esential de menta si te poti bucura de ea timp de mai multe zile, daca o pastrezi intr-un recipient inchis.


  • Articole similare