• Cum sa te distrezi cu prietenii la distanta





    In aceasta perioada in care izolarea sociala este unul dintre cele mai importante instrumente pentru a combate epidemia, ritmul vietii noastre se schimba. Multi oameni lucreaza de acasa, iar iesirile la restaurant sau la cafenea cu prietenii au devenit, pentru un timp, doar o amintire frumoasa. Faptul ca trebuie sa patram distanta fizica unii fata de altii nu inseamna, insa, ca prieteniile nu se pot reinventa.

    Desigur, ai oricand la indemana varianta clasica a telefonului. Daca simti, insa, ca ai nevoie de ceva mai mult pentru a te simti aproape de cei dragi, nu ezita sa apelezi la mijloace tehnice mai moderne, care pot crea mai bine senzatia proximitatii.

    Activitatea in retelele sociale este una dintre metodele cele mai eficiente pentru a pastra legatura unii cu ceilalti. Datorita ei, ramanem la curent cu noutatile din viata celor apropiati sufleteste si ne impartasim si noi momentele importante sau ceea ce simtim legat de subiectele zilei. Socializarea de acest tip are, insa, limitele ei. Uneori, tinde sa devina prea conformista si, in mod firesc si justificat, ne abtinem sa comunicam lucruri care tin de sfera intimitatii si a ideilor profunde. Adica exact ce pastram pentru a incredinta doar prietenilor.

    Pentru astfel de momente, poti folosi una dintre numeroasele aplicatii video. Amicii tai de suflet vor fi intr-o clipa chiar in fata ta, iar comunicarea dintre voi are foarte mult de castigat. Cu atat mai mult cu cat insingurarea poate fi unul dintre efectele izolarii sociale, convorbirile pe Skype, Zoom sau FaceTime ne pot ajuta sa depasim cu bine aceasta perioada.

    Exista, insa, si variante pentru stari de spirit mai pozitive. Tot pe platformele video poti organiza chiar si petreceri cu gasca ta de prieteni, pe care nu o poti vedea offline. Luati-va fiecare ceva bun de gustat, poate si un pahar cu vin sau o cafea si, multumita Facebook Messenger sau Zoom puteti organiza un party cu adevarat memorabil.


  • Articole similare