• Este momentul perfect pentru ordine in dressing




    Zilele de autoizolare reprezinta o perioada in care, uneori, pur si simplu nu mai stim ce sa facem in casa. Este dificil, insa, daca stam un pic sa ne gandim, putem identifica si oportunitati de a pune la punct lucruri pe care le-am amanat de multa vreme. De cate ori ti-ai promis ca va veni si ziua in care dressingul tau va capata o noua viata si vei scapa de toate hainele inutile, iar, la final, totul va arata ca desprins din reviste? Iata momentul perfect pentru a face, in sfarsit, acest lucru. Iar, de data aceasta, chiar nu mai ai niciun motiv sa amani operatiunea!

    Prima veste buna este ca nu mai ai nicio constragnere de timp. Nu trebuie sa fie totul pus pe umerase pana maine dimineata, pentru ca, daca lucrezi de acasa, nici nu ai nevoie de haine de serviciu. Iar daca, totusi, mergi la munca, poti pune deoparte doua-trei combinatii pentru zilele urmatoare. In acest fel, vei avea la dispozitie suficient timp si confort psihic pentru a-ti organiza dulapurile dupa toate regulile artei.

    Incepe prin a-ti face un plan despre cum va arata totul la final. Daca simti nevoia sa reorganizezi intregul spatiu, pune pe hartie o schita cu obiectivul tau. Intotdeauna lucrurile se desfasoara mai bine atunci cand ai o strategie.

    In al doilea rand, renunta la orice pretexte de a pastra haine inutile, care nu fac decat sa aglomereze locul si sa adune praf. Poti pastra doua-trei obiecte cu valoare sentimentala reala, insa restul de piese vestimentare pe care nu le-ai mai piurtat de ani buni trebuie sa dispara.

    Se intampla sa descoperi haine care au inca eticheta pe ele? Pe acestea nu le arunca, pentru ca le poti valorifica. Mai ales ca urmeaza o perioada economica cu provocari pentru toata lumea, este o idee buna sa fotografiezi hainele noi si sa le pui la vanzare pe internet. Pe Facebook exista numeroase grupuri in care oamenii isi vand hainele la preturi rezonabile, iar acum ai tot timpul din lume sa faci si tu acest lucru.

    La final, te vei bucura de un dressing nou si, la fel de important, de faptul ca ai transformat autoizolarea in timp petrecut cu f olos.

  • Articole similare