• Fii intelegator cu noi! Informatii importante despre comenzi online!



     Cat de sigur este sa comand online?

      Siguranta cumparaturilor efectuate online este prioritate noastra numarul 1, de la primul pana la ultimul pas: incepand cu igienizarea corecta a magazinului si a tuturor carucioarelor si cosurilor folosite pentru transportul produselor, pana la restrictionarea contactului direct intre personalul magazinelor sau curieri si clientul final care receptioneaza marfa!

    Pot primi comenzi chiar daca sunt in autoizolare? 

    Comenzile online sunt recomandate atat pentru cei care vor sa evite posibila aglomeratie din magazin, cat mai ales pentru cei aflati in izolare la domiciliu. Fie ca alegi sau esti obligat sa ramai acasa, e ideal sa ai posibilitatea livrarii produselor dorite exact la usa ta. 

    Stai fara grija, inainte sa-ti aducem marfa dorita, vei fi contactat de unul din curierii nostri care se va asigura ca vei primi totul in maxima siguranta atat pentru tine, cat si pentru noi. 



    Suntem intr-o perioada de creste neobisnuita a cererii pe anumite produse, de aceea apelam la intrelegerea dumneavoastra daca anumite produse sunt indisponibile temporar. Incercam sa va propunem inlocuiri de produse similare, situatie in care va vom cere acordul daca sunteti de acord cu inlocuirea. 

  • Articole similare