• Ghidul de cumparaturi online cora.ro


     Ne-am gandit ca ti-ar fi util un ghid de cumparaturi online cora.ro. Vei fi afla, daca nu stii deja, unde sunt plasate anumite informatii cheie importante pentru comanda ta online.

    O sa iti fie mult mai usor, mai ales in aceasta perioada aglomerata, cand s-ar putea sa nu gasesti intervale libere pentru livrare. Ai mai jos toti pasii necesari pentru a-ti finaliza comanda! 

    Sa incepem: 

    1. Intri pe cora.ro

    2. Te autentifici, daca ai deja un cont existent pe cora.ro

    3. Daca nu ai cont pe cora.ro,  mergi la sectiunea Inregistrare

    4. Iti alegi hipermarketul, preferat sau cel mai aproape de tine.

    5. Poti naviga pe site-ul nostru, iti selectezi produsele dorite si le adaugi in cos. 

    6. Fii atent, in pagina fiecarui produs, exista informatii despre livrare, disponibilitate si ridicare. Ai informatiile necesare chiar acolo. 

    7. Trebuie sa iei in calcul, totusi, ca datele s-ar putea modifica din momentul in care ai adaugat produsele in cos pana la finalizarea comenzii. 

    8. Pe cora.ro avem urmatoarele servicii: livrare la domiciu sau ridicare din magazin. La ambele situatii ai intervale orare din care iti poti alege ora in care curierul sa iti aduca produsele, sau tu dupa munca sa vii sa ti le ridici ( gratuit si simplu )

    In oricare dintre variantele alese, LIVRARE sau RIDICARE, cora.ro e o alternativa ideala pentru a-ti face cumparaturile rapid si in siguranta. Poti opta fie sa ridici produsele in drum spre casa, fie sa le primesti direct acasa, indiferent de alegere vei avea certitudinea ca produsele solicitate vor ajunge la tine in conditii de maxim securitate  pentru toata lumea. 

    Intervale disponibile pentru livrare sau ridicare din spatiile drive

    Dat fiind ca trecem prin zile determinate de o situatie exceptionala, serviciul de livrare la domiciliu sau ridicare din spatiile drive sunt suprasolicitate. Te asiguram ca facem toate eforturile si ne straduim sa acoperim cat mai multe solicitari, insa, in aceasta perioada, este posibil sa nu reusim in fiecare dintre cazuri. Apelam la solidaritatea si intelegerea tuturor clientilor nostri! Iti recomandam sa urmaresti in zilele urmatoare disponibilitatea intervalelor de livrare.

    Stocuri produse

    Ca urmare a cresterii intense a numarului de clienti in aceasta perioada, cererea pentru anumite produse este foarte mare si, din acest motiv, unul sau chiar mai multe produse pot deveni indisponibile temporar. Este doar o situatie temporara, facem eforturi pentru a evita pe cat posibil aceasta situatie.

    Intarzieri livrare comenzi

    Depunem toate eforturile necesare pentru onorarea comenzilor, insa conjunctura data de criza actuala face ca acest lucru sa duca la intarzierea sau chiar imposibilitatea livrarilor si, in ultima instanta, anularea acestora. In cazul in care comanda ta va fi anulata, vei primi din partea noastra aceasta informare pe email. 

    Daca nu ai primit aceasta informare, inseamna ca depunem toate eforturile sa onoram comanda ta. In cazul in care consideri ca timpul tau de asteptare a fost depasit cu mult, te rugam sa soliciti anularea la adresa de email comenzionline@cora.ro, specificand numarul si data comenzii. 

    Apelam asadar la intelegerea ta si te asiguram ca toate comenzile nelivrate vor fi solutionate prin restituirea integrala a sumei platite si speram ca vom depasi impreuna cat mai repede și cat mai bine aceasta situatie nedorita.

    Puncte ridicare din spatiul Drive


    In cazul in care nu mai gasesti intervale disponibile pentru livrare la domiciliu sau doresti sa eviti magazinele fizice in aceasta perioada, poti comanda online cu ridicare din spatiile drive:

    • Bucuresti (cora Sun Plaza, cora Alexandriei, cora Pantelimon, cora Lujerului)

    • Bacau

    • Constanta Bratianu

    Platesti in siguranta, te protejezi atat pe tine, cat si pe cei din jurul tau

    Iti sugeram ca in aceasta perioada dificila pentru noi toti, sa alegi varianta “plata cu cardul”. Astfel, vei evita contactul indelungat cu persoana care iti va livra comanda. Iar daca esti in situatia “autoizolare la domiciliu”, te sunam inainte de a-ti livra comanda si iti putem lasa pachetele cu produsele comandate in fata usii tale. 

    Informatii comanda

    Pentru a afla mai multe detalii despre comanda da, te rugam sa ne contactezi la 0374 400 100 sau prin e-mail la adresa comenzionline@cora.ro. Vom incerca sa iti raspundem in cel mai scurt timp si cu siguranta vom gasi o solutie impreuna.

    Iti multumim pentru intelegere!



  • Articole similare