• Nu raționalizăm, luăm măsuri pentru ca fiecare client să poată cumpăra în siguranță ce are nevoie





    În ultimele zile, în mass media au apărut mai multe știri potrivit cărora hipermarketurile din România ar urma să raționalizeze anumite produse. Este de înțeles că acest cuvânt, ”raționalizare”, poate să producă îngrijorare. Însă te asigurăm că nu ai motive să îți faci griji, cu atât mai mult cu cât nu este cazul de așa ceva: nu raționalizăm marfa. Pentru că ne dorim să ai informații corecte, iată ce trebuie să știi despre ce se va întâmpla în hipermarketurile cora.

    Vrem ca fiecare client să aibă șansa de a găsi în hipermarketurile noastre produsele pe care le dorește, la prețurile obișnuite. De aceea, punctual, în unele dintre ele am instituit o limită rezonabilă, chiar generoasă, pentru unele produse. Rostul acestei decizii este de a descuraja specula și a asigura cât mai mult timp marfa la raft, pentru cât mai mulți clienți.
    Vremurile speciale pe care le parcurgem solicită, însă, și măsuri speciale de prevenție. De aceea, facem apel la familii să trimită un singur membru la cumpărături, pentru a evita aglomerarea, iar în magazin să respecte indicațiile privind păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metri astfel încât să reducem riscul îmbolnăvirii.

    Alte măsuri pe care le-am luat au fost tot pentru a traversa perioada actuală cât mai repede și mai ușor, cu grijă față de cei din jur.

    De aceea, prima măsură pe care am luat-o, încă de săptămâna trecută, a fost să suspendăm comunicarea promoțiilor pe pagina de Facebook cora România. Este o decizie luată din respect pentru clienții noștri. În hipermarketurile cora, activitatea promoțională va continua, astfel încât vei putea găsi și de acum încolo oferte speciale pentru produsele la care există angajamente în acest sens cu furnizorii noștri. Le poți descoperi fie pehttps://www.cora.ro/cataloage, fie direct în magazine.

    Pentru că viața trebuie să continue, pe cât de mult posibil, în ritmul ei obișnuit, zilele acestea lucrăm și la promoțiile pentru perioada de Paște, de care ne vom bucura împreună, oricât de complicate ar fi vremurile.

    Igiena și prevenția au fost, de asemenea, priorități pentru noi încă de la începutul epidemiei de coronavirus. Dacă ne ești client, probabil că ai observat, deja, în magazinele noastre măști, mănuși și dezinfectante. De asemenea, te asigurăm că toate hipermarketurile cora sunt igienizate frecvent, iar coșurile, suprafețele și zona caselor de marcat sunt curățate mult mai des decât până acum.

    Din 17 martie 2020, am instalat și paravane de plexiglass în zona caselor de marcat, pentru o mai bună protecție a casierelor, care sunt expuse contactului prelungit cu publicul. Casierele au, de asemenea, setul propriu de dezinfectant, în timp ce clienții au la dispoziție mai multe puncte de dezinfectare în magazin. În magazine sunt disponibile mănuși de unică folosință, atât pentru clienți, cât și pentru angajați.

    De fiecare dată când ai o întrebare despre măsurile de prevenție, te încurajăm să apelezi la personalul nostru. Angajații cora vor fi bucuroși să îți răspundă, pentru că știm cu toții cât de importante sunt informațiile corecte, mai ales în această perioadă.

  • Articole similare