• Acum poți să arăți extraordinar în fiecare zi!





    Gliss oferă de peste 70 de ani produse pentru un păr frumos, puternic și sănătos. Indiferent de tipul de păr, fiecare femeie primește tratamentul ideal, fără compromisuri. Acum, Gliss intră și în domeniul vopsirii părului, oferind colorare permanentă care nu numai că protejează părul împotriva degradării, dar îl și îngrijește în timpul procesului de vopsire.

    Gliss a combinat expertiza în repararea părului cu expertiza Schwarzkopf în colorarea acestuia, iar după mai mulți ani petrecuți în dezvoltarea produsului, lansează primul colorant permanent, Gliss Color cu Complex de Acid Hialuronic, disponibil în 20 de nuanțe. Acidul Hialuronic este recunoscut pentru proprietățile sale hidratante și pentru efectele pozitive asupra corpului uman.

    Noul Gliss Color previne degradarea și îți îngrijește părul în timpul vopsirii, dar și după aceasta. Rezultatul – un păr strălucitor, cu aspect sănătos, fără efect de cască. Datorită sistemului de colorare cu îngrijire, pigmenții de culoare pătrund în adâncimea firului de păr, astfel ca tu să obții până la 100% acoperire a firelor albe și o culoare de lungă durată. Gata cu teama părului degradat, acum poți să arăți extraordinar în fiecare zi!

    O rutină perfectă pentru păr are doar 4 pași

    Răsfață-ți părul și fă-l să arate minunat zi de zi! Ușor de zis, nu? Dar în realitate… Cine are timp în zilele noastre să acorde atenție constantă părului, ai putea spune. Ei bine, nu este chiar atât de complicat. Poți să-i oferi părului strălucire permanentă și un aspect sănătos fără să investești foarte mult timp – nu trebuie decât să urmezi acești 4 pași simpli. Mai exact:

    1.Folosește Gliss Color cu Complexul de Acid Hialuronic pentru a-ți vopsi părul. Perioada recomandată este de o dată la 6-8 săptămâni. Cu noul Gliss Color, părul tău nu va fi doar protejat împotriva degradării din timpul vopsirii, ci va fi și îngrijit și hidratat după vopsire, datorită acidului hialuronic din masca de tratament.


    2. Folosește șampon ce protejează și reține culoarea. Șamponul Ultimate Color de la Gliss oferă părului tău o culoare intensă pentru un timp mai îndelungat. Pentru a-ți menține frumusețea părului, folosește șamponul de 2-3 ori pe săptămână.

    3.Folosește balsamul Ultimate Color pentru a-ți pieptăna mai ușor părul. Balsamul formează un strat protector pentru părul tău și îl face moale, ușor de pieptănat. Balsamul trebuie utilizat după fiecare spălare.

    4. Oferă-i părului ingrediente extra de îngrijire. Aplică masca Ultimate Color Anti-decolorare la fiecare a treia spălare și fă-ți părul mai rezistent la factorii externi.


  • Articole similare