• Trendurile care ne vor obseda dupa ce pandemia va lua sfarsit





    Debutul primaverii ne-a prins pe toti in plina izbucnire a pandemiei, asa ca in loc de scos hainute de primavara si defilare cu ele prin parc, pe strada si la intalniri cu prietenii, ne punem aceeasi intrebare: astazi, pijama sau trenning? Asta in situatia fericita in care lucram sau stam acasa si nu ne facem griji la fiecare plecare la serviciu.

    Totusi, ca orice alta perioada grea, si aceasta va lua sfarsit, iar noi ne vom bucura din nou de viata, de iesiri, de intalniri, si, de ce nu, de emotia de a purta ceva nou, ceva care sa ne aminteasca ca viata este frumoasa.

    Asadar, iesirea noastra din casa se va intampla cel mai probabil la final de primavara, debut de vara. Asa ca, de la cizme, paltoane si haine groase, vom trece direct la sandale si materiale vaporoase. Chiar daca iti este foarte greu sa te gandesti la asta astazi, mai ales ca singura vestimentatie care te preocupa este cea din bucatarie sau living, merita sa faceti un mic efort de imaginatie si sa incepeti sa va documentati.

    Asa cum au fost ele prezentate de casele de moda, trend-urile verii 2020 sunt:

    ·         Punerea in evidenta a sutienului. Poate nu intamplator, finalul de pandemie ne va permite sa ne facem de cap cu vestimentatii indraznete, cum sunt bluzele si rochiile care lasa la vedere sutienul sau il scot in evidenta. De la benzi de accentuare, pana la materiale transparente, sutienul va fi piesa de extravaganta a verii.

    ·         Manecile bufante. Chiar daca prezente de anul trecut, in 2020 manecile bufante vor fi hit in aceasta vara, in diferite forme: umflate de la umeri sau bufante de la jumatatea bratului.

    ·         Sandalele cu snururi. Daca va placeau si inainte, ei bine, vara aceasta sandalele cu snururi multe in jurul gleznei vor putea fi vazute peste tot. Partea amuzanta este ca deja anumite vedete au inceput sa-si lege si pantalonii cu snururile. Voi ati avea curaj?

    ·         Pielea metalizata. Deja inca din trend-urile toamna-iarna se intrezarea aceasta noua obsesie pentru piele si imitatii din piele. In plus fata de culorile toamna-iarna (maro, Bordeaux, verde) se adauga nuantele metalizate.

    ·         Pantalonii largi cu talie inalta. Talia inalta este deja prezenta de cativa ani buni, insa in aceasta vara largimea pantalonilor va capata un cu totul alt inteles.

    ·         Print-uri over-sized. Printurile florale over-sized, menite parca sa energizeze si sa atraga atentia vor fi, de asemenea, foarte in trend.

    ·         Broderia englezeasca. Daca erati o pasionata a broderiei si sufereati ca aceasta isi gasea locul in prea putin tinute, cum erau cele de festival, anul acesta broderia englezeasca va deveni mult mai comuna si va experimenta noi transformari penru tinute casual.

    ·         Snururile si cusaturile tip insailat. Acestea vor fi vazute in foarte multe variatii: pe jachete, bluze, rochii, fara sa aiba neaparat un scop anume.

  • Articole similare