• 7 lucruri in care merita sa investesti pentru gradina ta


    Posesorii de case cu gradini sunt printre cei mai norocosi oameni, mai ales acum, cand afara a inceput sa semene a vara. Si tocmai pentru ca zilele vor fi lungi, iar serile calde si placute, gradina trebuie sa fie mai mult decat un loc pentru verdeata si plante. Daca pana acum nu ai investit suficient in gradina pentru a o transforma intr-un spatiu de relaxare, acum este timpul sa o faci. Asadar, care sunt acele lucruri de care ai mare nevoie pentru ca vara aceasta gradina sa-ti fie spatiu de liniste, dar si de socializare:

     

    O masa suficient de mare si cu suficiente scaune. Cui nu-i place sa manance in aer liber? Cu siguranta, in lungile seri de vara, cina in familie poate fi mult mai placuta daca este luata afara. Atunci cand alegi masa pentru gradina, gandeste-te ca de ea vor profita si prietenii sau familia ta extinsa. Asadar, nu te limita la numarul de locuri din familia ta, pentru ca odata ce ai deschis gradina de acasa pentru prieteni si familie, aceasta va deveni unul din cele mai cool locuri de socializat din aceasta vara.

     

    Materiale durabile pentru mobila de afara. Ca este vorba de masa, scaune, fotolii, sezlonguri, balansoare, atunci cand le vei alege, ghideaza-te dupa vorba populara: sunt prea sarac sa aleg ieftin. Intregul mobilier de exterior trebuie sa fie suficient de rezistent, astfel incat sa te poti bucura de el pentru mai multi ani.

     

    Gazon des. Daca spatiul iti permite, fa in asa fel si planteaza in locurile mai largi gazon. Va fi mai ales bucuria copiilor care il vor transforma rapid in spatiul de joaca preferat. Chiar daca in primele saptamani este mai pretentios, necesitand udare zilnica, daca este bine ingrijit si taiat, il vei avea pentru mult timp. In zilele cu soare bland, va fi perfect pentru baile de soare pe care ni le dorim cu totii vara.

     

    Iluminat. Gradina ta va avea un farmec sporit daca o vei ilumina corespunzator. Alege o instalatie cu becuri sau leduri de exterior si va fi ca si cand ai fi presarat magie.

     

    O umbrela. In afara faptului ca te va proteja de razele soarelui, o umbrela are si o contributie la estetica gradinii. Atunci cand o vei alege, trebuie sa tii cont de restul culorilor pe care le-ai folosit in decorarea gradinii. De asemenea, trebuie sa stii ca cele inchise se vor decolora repede, iar cele deschise vor reflecta mai mult praful.

     

    Un leagan, balansoar sau hamac. Oricare dintre acestea va fi incununarea eforturilor voastre de a crea o atmosfera calda si relaxanta in gradina.

     

    Un gratar performant. Ca esti sau nu un pasionat al graturului, trebuie sa recunosti ca acesta strange intotdeauna oamenii in jurul lui. De aceea, pentru petrecerile in familie, formatul de gratar este unul acceptat si placut de toata lumea, iar gratarul la care ii vei invita trebuie sa se faca usor, iar mancarea sa iasa perfect.


  • Articole similare