• Ce rochii de mireasa sunt in tendinte anul acesta


    Rochia de mireasa este, probabil, una dintre cele mai speciale piese vestimentare pe care o femeie o achizitioneaza in timpul vietii sale. Unele femei stiu de ani buni de zile cum ar trebui sa arate rochia de mireasa visata, altele sunt mai degraba interesate de cele mai recente tendinte in materie. Pentru cele din a doua categorie, iata cele mai importante trenduri in domeniul ale anului 2020:

     

    Rochia cu spatele gol. Decolteul generos ia o pauza in preferintele designerilor si este inlocuit de spatele expus. Pentru cele mai indraznete mireasa, poate fi o varianta extrem de senzuala, insa si eleganta, dat fiind ca partea din fata este acoperita, iar lungimea rochiei este pana in pamant.

    Daca esti chiar si mai nonconformista, atunci exista un trend si mai spectaculos: rochia cu crapatura adanca pe un picior. Un model pentru mirese curajoase si care isi asuma stilul personal, va capta cu siguranta atentia tuturor invitatilor si, desigur, si pe a mirelui.

    Daca stilul tau este unul mai cuminte, dar doresti sa ai si o nota de senzualitate, atunci incearca o rochie care, in partea superioara, are corset, iar in partea de jos este ampla si lunga. Corsetul revine in moda anul acesta si poate fi oricat de spectaculos doresti. Poti alege unul din dantela sau unul din matase ori voal.

    Cine spune ca rochia de mireasa trebuie sa fie obligatoriu alba? Cu atat mai mult cu cat, in ultimele doua-trei decenii, multe mirese au ales variante colorate, esti libera sa iti exprimi pe deplin stilul si preferintele. Una dintre tendintele principale ale anului 2020 este rochia de mireasa decorata cu fluturi colorati sau cu motive florale, desenate sau brodate pe fondul alb clasic. Vei fi o aparitie cu adevarat spectaculoasa, dar si romantica, daca optezi pentru un astfel de model.

    Avem o veste buna si pentru miresele care apreciaza confortul: rochia de mireasa cu buzunare este una dintre revelatiile sezonului. Surprinzator de eleganta, dar si comoda, ea te va scuti de grija posetei minuscule de mireasa, in care nici macar nu incap foarte multe lucruri.

     

     

     


  • Articole similare