• Locuri perfecte de mers cu rulota in Romania


    Daca pana acum nu ai facut-o, vara aceasta ai un motiv in plus sa-ti organizezi vacanta cu rulota. Pe langa mobilitatea si oportunitatea de a vedea sau descoperi locuri minunate, vacanta cu rulota iti asigura in aceasta perioada de pandemie globala si siguranta ca esti ferit de locuri aglomerate in care ti s-ar putea intampla ceva tie sau familiei tale. Pentru o astfel de vacanta, Romania este extrem de generoasa, pentru ca are foarte multe locuri inca nedescoperite si in care te poti opri sa admiri peisaje si sa te bucuri de natura. Tot ce ai nevoie este o buna pregatire pentru aceasta experienta, care consista in special in pregatirea logistii: haine, asternuturi, vesela. Si mai presus de toate, o mare doza de buna dispozitie, precum si o buna cunoastere a traseelor. Pentru aceasta etapa de documentare, iti oferim si noi cateva sugestii:

     

    Camping Vuurplaats: situat în localitatea Fundu Moldovei din judeÈ›ul Suceava, campingul iÈ›i ofera o priveliÈ™te frumoasa asupra varfurilor Adam si Eva, precum si acces catre raul Moldova. Manastirile din nordul Bucovinei, Herghelia Lucina cu 400 de cai si Cetatea de scaun a Sucevei, sunt cateva dintre obiectivele pe care le poti vizita.

     

    Complexul Laguna Albastra din Brasov. Complexul este situat in localitatea Fagaras din judetul Brasov, la 238 kilometri de Bucuresti. Obiectivele de vizitat sunt: Muntii Fagaras, Transfagarasanul, Cetatea Fagarasului, Manastirea Brancoveanu din localitatea Sambata.

     

    Camping Camperland, Bacau. La 300 de kilometri de Bucuresti, se afla localitatea Darmanesti din judetul Bacau. Complexul dispune de 60 de locuri de campare , grupuri sanitare si dusuri, loc special pentru gratar si access pre obiective turistice precum Salina din Tg. Ocna, Statiunea Slanic Moldova, Cheile Bicazului.

     

    Valea Cerbului: Cel mai cunoscut loc de campare din BuÈ™teni este luat cu asalt È™i de proprietarii de rulote. In ciuda faptului ca acesta nu dispune de echipamente si tehnologie, proprietarii de rulote se pot bucura de natura si relaxare cu dotarile rulotei.

     

    Camping Natura Parc, Covasna. Situat in localitatea Chichis, judetil Covasna, campingul are 30 locuri de campare si este bine dotat, avand inclusive restaurant si strand.


  • Articole similare