• Trucuri de ingrijire pe timpul verii


    Suntem la mijlocul lunii iunie cand deja putem spune ca vara s-a instalat pe deplin. Dupa trei luni de izolare, in care majoritatea timpului a fost petrecut in casa, corpul tau are nevoie de un refresh. In tot acest timp, cand pijamaua a fost outfit-ul numarul unu, atat ziua cat si noaptea, cea mai mare provocare a fost sa continui sa te ingrijesti, ca si cand in orice clipa ai putea avea o intalnire sau o iesire cu prietenii. Acum, ca poti face acest lucru, chiar daca cu anumite masuri de precautie, este timpul sa acorzi mai multa importanta pielii si corpului tau. Asadar, ce poti face pentru a te pregati de vara?

     

    ÃŽn primul rand, poti sa dai mai multa stralucire tenului, care si-a mai pierdut din culoare in aceste luni in care nu l-a vazut soarele. Incepe printr-o exfoliere delicata, cu ajutorul unei perii speciale si a unei lotiuni fara sapun. Clateste cu apa calduta si aplica o crema cu acid hialuronic care hidrateaza intens pielea.

     

    Poti continua apoi printr-un masaj facial, pe care il vei realiza cu ajutorul unei role de masaj, dupa ce fata a fost hidratata cu ulei de cocos sau argan. Miscarile vor fi de jos in sus si de la stanga la dreapta, iar accelerarea circulatiei sanguine de la nivelul fetei va reda prospetimea tenului.

     

    Pentru ca vor fi multe momentele cand pielea ta va fi expusa la soare, nu uita sa folosesti crema de protectie. Pentru ten, este indicat ca inainte de aplicarea machiajului sa folosesti o crema hidratanta cu factor de protectie de minim 30 SPF.

     

    Calcaiele sunt si ele importante in timpul verii si trebuie sa previi aparitia crapaturilor. Cu siguranta vei dori sa porti sandale sau papuci in majoritatea zilelor, insa lipsa de protectie a unei sosete va accentua formarea crapaturilor. Asadar, vei avea nevoie ca in fiecare seara, in timpul dusului, sa folosesti o pila sau o piatra de calcaie, pentru ca apoi sa aplici o crema speciala. Pentru un efect sporit al cremei de calcaie, poti imbraca picioarele in sosete, pe care sa le tii pana a doua zi dimineata. Astfel, calcaiele tale vor fi mereu netede si catifelate.


  • Articole similare