• 7 motive pentru care sa-ti faci cumparaturile la cora


    Timpul tau este pretios, de aceea orice sesiune de cumparaturi trebuie atent gandita pentru a bifa cat mai multe obiective. Unul dintre acestea este de a cumpara produse proaspete, locale si care sa serveasca planului tau de mese din fiecare zi. Dar ce ai spune daca in plus de prospetime si produse de calitate, te poti bucura in fiecare zi de oferte si promotii astfel incat familia ta sa iasa mereu pe plus ? De aceea, cora a pregatit pentru fiecare zi a saptamanii un motiv in plus pentru tine de a ne trece pragul. Astfel:

     

    Luni este despre produsele romanesti. Fiecare dintre noi are cel putin un produs romanesc preferat la care nu poate renunta. cora vine in intampinarea poftelor de romanesc cu o gama larga de produse la care puteti gasi oferte si promotii. Mezeluri, lactate, produse de panificatie, legume de la producatori locali, preparate gatite ca la mama acasa, pe toate le puteti gasi in fiecare luni la cora.

     

    Marti este despre tine si micile tale placeri. cora te asteapta cu reduceri consistente la bere, sucuri si cafea, precum si la o serie de produse alimentare. De asemenea, poti gasi la oferta si lucruri necesare pentru casa ta, pentru stilul sau igiena ta personala.

     

    Miercuri este ziua in care sunt scoase la defilare marcile cora. Vrei sa te rasfeti cu paine cu maia, creveti sau carnati uscati ? Sau poate vrei sa cumperi ceva practic pentru un membru al familiei ? Atunci miercuri este clar ziua in care trebuie sa-ti faci timp pentru o sesiune de shopping.

     

    Joi vine cu noi oferte, iar daca esti mamica cu siguranta te intereseaza. Vei gasi produse de ingrijire pentru bebelusi, instrumente necesare in cresterea bebelusului, precum si jocuri pentru copii mai mari.

     

    Vineri este despre mancare sanatoasa din surse bio. In cora veti gasi o mare varietate de produse bio, iar unele dintre acestea va intampina in fiecare vineri cu preturi promotionale.

     

    Sambata și duminica faci cumparaturi pentru intreaga familie. De aceea, este important sa nu-ti uiti cardul de fidelitate acasa, pentru ca poti profita de reduceri de 20% la toata gama de bere blonda sau 50% pentru gama de jucarii de exterior, plaja si gonflabile.

     

    De altfel, cardul de fidelitate iti poate da acces la o serie de alte reduceri importante, cum ar fi produse din carne pentru gratar, inghetata, fructe si legume bio.


  • Articole similare