• Snacks-uri after-school pe care copiii tai le vor adora

    Snacks-uri after-school pe care copiii tai le vor adora

    Scoala a reinceput, viata ta a devenit brusc mai complicata si ti-e greu sa iti intri in ritm. Ai nevoie, in mod evident, de trucuri care sa iti simplifice existenta si sa iti permita sa te bucuri si de clipe pentru tine.


    Care sunt activitatile care consuma cel mai mult timp? Am studiat un pic problema si am ajuns la concluzia ca una dintre ele este gatitul si, in general, pregatirea meselor.
    Acesta este si motivul pentru care tot mai multi specialisti in cooking se orienteaza catre solutii practice, retete simplificate si in acelasi timp gustoase si sanatoase, care sa reduca timpul petrecut in bucatarie. Iata cateva idei de snacks-uri pe care le-am incercat si care speram sa functioneze si la tine. Sunt numai bune de pregatit in viteza, cand copiii vin de la scoala. 

    1. Paine prajita cu avocado si ou
    Nimic mai simplu. Aveti nevoie de oua fierte, avocado presat cu furculita, putina sare, dupa gust, si cascaval sau parmesan ras pe deasupra. Usor de preparat si de asamblat.

    2. Un sendvis din castravete si hummus
    In loc de salata, feliati un castravete, apoi ungeti feliile cu hummus (din comert sau pregatit acasa) si adaugati, dupa gust, ridichii feliate subtire si rosii cherry

    3. Ardei + mozzarella = delicios
    Taiati ardeiul gras in felii longitudinale si curatati-l de seminte. Adaugati feliute subtiri de branza mozzarela, pesto cu busuioc si la final presarati cateva seminte de pin prajite. 
  • Articole similare