• Cele mai cool tendinte de machiaj ale iernii

    Cele mai cool tendinte de machiaj ale iernii

    Sezonul de iarna, cu sarbatorile si petrecerile care il insotesc, este printre favoritele iubitoarelor de beauty si make-up. Fiecare zi este o ocazie de a straluci, de a-ti pune in evidenta frumusetea si maiestria in arta machiajului. Iata cele mai in voga tendinte ale acestei ierni.


    Glossul de buze redevine vedeta. Rujurile mate si consistente care au dominat trendurile in 2016 trec in planul secund, iar texturile usoare si stralucitoare ajung, din nou, in prim-plan. Favoritele absolute sunt cele in culori naturale.

    Eyeliner-ul metalic sau colorat este noutatea sezonului. Pleoapele tale vor imprumuta din stralucirea decoratiilor de iarna si intregul look va capata un aer nonconformist si interesant. Este momentul sa inlocuiesti clasicele tusuri si creioane dermatograf negre cu nuante pline de viata si culori indraznete.

    Aspectul natural al pielii. Epoca in care ”contouring-ul” a fost vedeta este pe terminate. Un ten bine hidratat si pus in evidenta cu un fond de ten natural si o pudra usoara este look-ul la moda in aceasta iarna.

  • Articole similare