• Paietele, reginele Sarbatorilor

    Paietele, reginele Sarbatorilor

    Petrecerile iernii se apropie cu repeziciune si ne gandim, deja, ce tinuta vom afisa la party-ul de Craciun al firmei, la masa de Craciun sau, desigur, la Revelion. De cateva sezoane, paietele au cucerit podiumurile, iar designerii le mentin in atentie si anul acesta. De la clasicele rochii festive, la abordari nonconformiste, iata cum le poti folosi stralucirea la fiecare ocazie de anul acesta.


    Pentru petrecerea de la birou, iti propunem sa le integrezi intr-o tinuta cu alura office, dar cu aer de sarbatoare si petrecere. Inlocuieste clasica fusta office din stofa cu una neagra de lungime medie,  realizata integral din paiete. Pastreaza restul vestimentatiei in registru sobru: o camasa alba sau colorata sau un top potrivit pentru o zi obisnuita la birou. Aerul special al fustei iti va oferi toata stralucirea de care ai nevoie pentru a iesi in evidenta si a ramane, totusi, in limitele unei imagini decente. Daca simti nevoia unui plus de feminitate, poti adauga o pereche de pantofi stiletto, cu tocuri mai inalte decat porti in mod obisnuit.

    La masa de Craciun, codul vestimentar este mai relaxat, pentru ca suntem in mijlocul familiei si prioritatea e sa ne simtim confortabil, bucurandu-ne unii de ceilalti. Micile accente dau, insa, un aer de sarbatoare si le poti folosi, cu incredere si in outfit-ul tau. O bluza casual cu insertii de paiete in zona decolteului sau a umerilor, asortata unei perechi de jeans sau de pantaloni comozi, este tot ce ai nevoie pentru a puncta momentul festiv. Pentru adolescente sau pentru femeile interesate de ultimele trenduri in moda, o optiune poate fi o pereche de pantaloni de bumbac, cu un aspect sportiv, dar decorati cu paiete pe vipusca sau in zona taliei. Daca, dupa pranzul de Craciun, intentionati sa mergeti in curte sau in parc pentru a face un om de zapada, iti amintim ca anul acesta paietele au fost folosite pentru a ”innobila” si incaltamintea, inclusiv cizmele sau bocancii caldurosi de iarna.

    Paietele, reginele Sarbatorilor


    Revelionul este ocazia care iti da mana libera sa iti folosesti fantezia si extravaganta dupa pofta inimii. Rochiile cu paiete sunt, sezonul acesta, foarte in voga in colectiile haute-couture. Designerii le-au facut sa straluceasca cu adevarat, renuntand sa se limiteze la clasicul negru si folosind culori spectaculoase pentru rochiile cu paiete: albastru regal, purpuriu, rosu, verde smarald. Sfatul nostru este sa indraznesti sa porti culoarea pe care o preferi si sa ii lasi rochiei statutul de vedeta vestimentara: nu o incarca cu accesorii masive, tot ce ai nevoie este o pereche de cercei de marime medie sau mica, o pereche de pantofi faini si o cupa de sampanie!

    Paietele, reginele Sarbatorilor


  • Articole similare