• Inapoi la scoala? Da, dar cand vrei tu!

    Inapoi la scoala? Da, dar cand vrei tu!

    Ai terminat de mult cu orarul, examenele si catalogul de note. Esti la varsta maturitatii si deja te preocupi de temele copiilor tai sau asculti povestile de la sedintele cu parintii ale prietenilor. Din cand in cand, te gandesti, insa, ca poate mai ai destule de invatat si parca ti se face dor de anii de liceu sau de facultate? Nimic mai firesc. Impulsul de a afla lucruri noi este cat se poate de sanatos si de constructiv. Orice domeniu nou pe care il abordezi sau in care te perfectionezi reprezinta o largire a orizonturilor tale si, de ce nu, iti ofera optiuni noi inclusiv din punct de vedere profesional. Iata, asadar, ce poti invata nou, chiar in timpul tau liber.

    O limba straina noua reprezinta intotdeauna un avantaj. Indiferent daca este vorba de franceza pe care poate nu ai avut-o in programa scolara sau de o limba ceva mai exotica, precum japoneza sau portugheza, inscrie-te la cursuri fara sa mai stai pe ganduri. Vei fi absolut incantata sa descoperi ca te poti exprima intr-un grai nou si, cand vei obtine certificarea, o vei putea include chiar si in CV.

    Un curs de gatit este intotdeauna binevenit, chiar daca te consideri o buna gospodina si mancarurile tale sunt laudate de cei dragi. Nu strica niciodata sa te perfectionezi in arta gastronomiei, sa descoperi tehnici si combinatii noi. Poate, la un moment dat, te vei gandi sa devii antreprenor si sa iti deschizi chiar un mic bistro, cine stie?

    ● Cateva lectii de condus defensiv reprezinta o optiune extrem de utila. Si cei mai experimentati dintre conducatorii auto recunosc ca informatiile suplimentare despre cum pot conduce mai prudent si lectiile despre evitarea pericolelor de pe sosele se pot dovedi nepretuite in situatii limita. Cauta un instructor de defensive driving in zona ta si rezerva-ti un loc. La un moment dat, s-ar putea sa iti salveze viata!

    Cursurile de dezvoltare personala sunt o optiune excelenta daca simti nevoia sa te cunosti mai bine si sa iti explorezi potentialul. Le poti gasi atat fizic, cat si online si iti recomandam sa te indrepti catre un coach autorizat, cu certificari in psihologie. Te va indruma sa iti gasesti cea mai buna versiune a ta!

  • Articole similare