• Ce sa porti la masa de Craciun in familie?

    Ce sa porti la masa de Craciun in familie?

    Evident ca la masa de Craciun in familie vrei sa ai o aparitie chic si festiva, dar vrei sa te simti si suficient de confortabila pentru ca bucatele acelea bune de pe masa nu se vor manca singure. Vestea buna este ca ai liber sa faci abuz de culori pe care, poate, in timpul anului, nu le porti atat de mult, cum sunt verdele, rosul si tot ce straluceste. 


    Daca esti mai degraba genul care prefera tinutele alb-negru, atunci tot ceea ce trebuie sa faci este sa adaugi putina stralucire. In cazul acesta, bluza, pantalonul, fusta sau rochia ai grija sa le alegi cu paiete sau un mic detaliu glossy. Acestea vor avea acel touch festiv pe care ti-l doresti pentru Craciun. 

    O tinuta confortabila nu trebuie sa fie neaparat una sport. Pentru ca este Craciun si este iarna, un pulover ivoire dintr-un material textil, asortat cu o fusta rosie din satin, matase sau voal, impreuna cu niste cizme negre, alcatuiesc o tinuta suficient de confortabila, dar chic pentru o masa festiva. Puteti pastra ideea de pulover, care poate fi si rosu sau verde, la care sa potriviti o fusta midi argintie cu paiete si o pereche de pantofi cu toc. Iar daca va place ideea de pulover ca piesa centrala, nu excludeti puloverele tematice, cu stelute, reni sau acadele. 

    Daca vreti un extra de confort, il puteti avea purtand o rochie in intregime din material textil, asortata cu o pereche de cizme lungi, fara toc, si un palton pe deasupra.

    De Craciun, acea liitle black dress incercati sa o inlocuiti cu little red dress, si veti obtine efectul maxim. Accesorizarea este si ea importanta, si, indiferent de tinuta pe care o veti alege, optati pentru item-uri statement.
  • Articole similare