• Aniversarea noastra, promotiile tale!

     


    Octombrie este luna in care, in fiecare an, sarbatorim deschiderea primului magazin cora in Romania. In 2020, am ajuns, deja la aniversarea cu numarul 17. Primul magazin cora s-a deschis in Romania, in 2003, in cartierul bucurestean Pantelimon. Au urmat apoi cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza Bucuresti, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta City Park, Bacau, Soseaua Alexandriei-Bucuresti, Constanta Bratianu si Ploiesti. Sunt tot atatea semne ale unei relatii durabile si eficiente intre cora Romania si clientii nostri. De aceea, si anul acesta, vrem sa le aratam cat ii pretuim si sa ne bucuram impreuna de aniversare.

     

    In perioada 7-20 octombrie, te poti bucura de cele mai fine delicatese si cele mai gustoase mancaruri, la un pret special. Sunt perfecte pentru momentele de sarbatoare, dar si pentru o alimentatie echilibrata, atat de importanta pentru sanatatea noastra.

     

    Gasesti toate ofertele pe pagina speciala cu ofertele dedicate aniversarii noastre. Iata doar cateva dintre ele:

    Urmeaza sa te intalnesti cu prietenii, pentru un gratar si voie buna? In perioada 12-18 octombrie, te asteptam cu mici de cea mai buna calitate, proaspeti si din productie proprie, la un pret redus cu 30%.

    Doamnele si domnii atenti la silueta se vor simti, de asemenea, rasfatati la mica voastra petrecere. Cu gandul la ei, am pregatit salate taiate si ambalate Eisberg, cu 25% reducere, prin Tichetul cora. In afara de faptul ca sunt foarte gustoase si sanatoase, ele vor usura mult si munca bucatarului, pentru ca sunt gata pregatite si numai bune de asezonat si pus direct pe masa.

     

    O seara cu gasca poate deveni cu atat mai distractiva daca, dupa masa delicioasa, continua cu o sesiune de jocuri de societate. Le gasesti chiar la cora Romania, cu 20% reducere prin Tichet cora. Pentru mai multa energie, le poti pregati prietenilor tai si o cafea aromata. Iti oferim cafea sub forma de capsule, cu 20% reducere, daca esti posesor de Tichet cora!

     Urmareste toate surprizele pentru tine aici: https://www.cora.ro/aniversare-2020 

  • Articole similare