• Programul RABLA pentru electrocasnice

     Sa avem grija de ceea ce fac clientii nostri cu deseurile inseamna sa avem grija de mediul inconjurator. Asta pentru ca tot ce are impact asupra mediului are un impact si asupra noastra a tuturor. 

  De aceea suntem permanent devotati sustenabilitatii si facem pasi constanti in a deveni mai putini „apasatori” pentru mediu.

  Unul din acesti pasi este de a sustine anual propriul Program RABLA pentru electrocasnice.

  Acesta este activ in toate magazinele noastre si se aplica aparatelor frigorifice, aragazurilor, masinilor de spalat si aparatelor de aer conditionat.

  Mai exact, orice client care doreste sa isi achizitioneze unul din echipamentele de mai sus, beneficiaza de un voucher cadou de cumparaturi de 200 lei cu conditia de a ne aduce un echipament uzat sau vechi la schimb.

  Dorim ca prin aceste initiative de colectat deseuri sa stimulam comunitatile in care operam sa duca deseurile in locurile potrivite si sa cream bucuria de face lucrurile corect si bine. Consideram ca acestea sunt elementele durabile prin care ne asiguram ca atat clientii nostrii, dar si echipele noastre sunt mandre de ceea ce fac si de beneficiile aduse de ei asupra mediului in care traiesc si lucreaza.

  Citeste Regulamentul campaniei aici.
 • Articole similare