• Fustele, revelatia de stil a verii

    In timpul verii, o fusta vaporoasa si un top din materiale cat mai naturale si racoroase reprezinta o combinatie eleganta si practica. Aceasta combinatie poate fi adaptata cu usurinta atat la tinutele office, cat si la o iesire la terasa, dupa orele de serviciu. Ce fuste sunt, insa, la moda, vara aceasta? Iata cele mai puternice tendinte:

    Cea mai spectaculoasa revenire o inregistreaza fusta mini din denim. Extrem de populara in anii 90, ea se intoarce pentru a ne oferi confort, dar si un aspect retro. O poti alege dreapta sau evazata, cu nasturi sau cu fermoar, exact asa cum o preferi. Asorteaz-o in timpul liber la tricouri simple, iar daca vrei sa o folosesti la o ocazie mai speciala, o poti combina si cu un top cu aplicatii si sandale cu toc.

    Fustele cu motive florale reprezinta un alt trrend principal al verii. Din materiale usoare si naturale, ele sunt usor de indragit si de purtat, atat la locul de munca, cat si in vacanta. Daca in multe sezoane acestea au avut lungimea pana in pamant, in  2020 designerii au preferat varianta midi, pana sub genunchi. Pot fi purtate atat cu topuri simple, cat si intr-o maniera mai sofisticata, in combinatie cu bluze tip office sau cu blazere subtiri.

    Pentru cele indragostite de fustele mini, avem, de asemenea, vesti bune. Varianta-vedeta a acestei veri este fusta a carei lungime nu depaseste jumatatea coapsei, astfel incat cele mai indraznete dintre noi isi pot etala cu incredere picioarele bronzate. Daca te afli in aceasta categorie, alege o fusta mini in forma de trapez, usor evazata, asemanatoare modelelor devenite celebre in anii 60.

    In zilele si serile mai racoroase, poti opta cu incredere pentru fuste tricotate, din fibre usoare si naturale. Daca le alegi in nuante neutre (gri, bej), vei fi cu atat mai chic. In general, stilistii le prefera in varianta dreapta si mulata pe corp, astfel incat formele sa fie puse in evidenta. Le poti pastra cu incredere la indemana si catre finalul verii, pentru ca in toamna vor ramane, de asemenea, in tendinte.


  • Articole similare