• Solutii simple pentru frumusetea mainilor tale



    Mainile sunt cele care ne ajuta, in fiecare zi, sa facem aproape toate actiunile necesare din viata noastra. In plus, ele reprezinta si o carte de vizita care da de inteles cata atentie acordam propriei ingrijiri. Chiar daca nu este tocmai adevatata ideea  ca mainile sunt cele care indica varsta unei femei, este un lucru important sa le acordam atentia cuvenita si sa le oferim ingrijirea de care au nevoie. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa ai maini frumoase, fara ca acest lucru sa fie foarte costisitor:

     

    Primul lucru la care trebuie sa fii atenta este sapunul pe care il folosesti. Cu atat mai mult in aceasta perioada, in care ne spalam foarte des pe maini si folosim si dezinfectanti, pielea mainilor poate fi foarte agresata. Alege un sapun cat mai bland, ideal unul care contine si substante de hidratare.


    Aplica in fiecare zi o crema de maini. Este un sfat cu foarte mare vechime in cosmetica, insa nu este si unul foarte respectat. Nu trebuie sa fie o crema scumpa, insa este necesar sa fie special destinata utilizarii pentru maini.


    Foloseste manusi atunci cand speli vasele manual. Detergentul de vase poate avea efecte neplacute asupra pielii, asa ca este important sa nu ignori acest aspect. Mai ales daca obisnuiesti sa faci aceasta operatiune de mai multe ori intr-o zi, investitia intr-o pereche de manusi este cu atat mai necesara.


    Atunci cand mergi la plaja, nu uita sa aplici crema cu factor de protectie solara si pe maini. Razele ultraviolete nu afecteaza doar pielea fetei, mainile pot suferi si ele arsuri, asa ca trebuie sa le protejezi in masura egala.


    O manichiura frumoasa este, desigur, un element estetic important. Insa, daca meseria sau stilul tau de viata nu iti permit sa ai unghii foarte lungi si colorate spectaculos, nu trebuie sa iti faci grijii. Daca mainile tale sunt bine hidratate, unghiile sunt curatate si eventual date cu un lac incolor, aparitia ta va fi, oricum, una eleganta.


  • Articole similare