• 5 tunsori pentru a da volum parului subtire


    5 tunsori pentru a da volum parului subtire

    Parul subtire are nevoie in mod natural de un styling care sa confere mult volum. Chiar daca este mai greu de intretinut, in special pentru ca se rupe usor si se ingrasa repede, exista multe moduri prin care parul subtire si adesea rar, sa capete stralucire si un aspect modern si fresh. 

    Bobul asimetric cu straturi bogate este o prima varianta pentru a da parului un look modern si trendy. Pentru un plus de volum, parul poate fi usor undulat pentru a obtine un bob wavy. Se poate folosi dupa spalare si un spray pe baza de sare, iar parul poate fi uscat cu capul in jos, astfel incat volumul sa fie cat mai generos. 

    Bobul unghiular la baza umerilor are colturi subtile care incadreaza foarte bine fata. 

    Tunsoarea pixie, care a revenit in forta anul acesta. Pixie poate fi lung sau scurt, cu colturi ample sau regulate. Este o tunsoare intre bob si parul foarte scurt si este extrem de potrivita pentru persoanele cu fata ovala. Pixie confera un aer modern, fresh, stilat si foarte indraznet. 

    Inscarit cu breton de printesa. Aceasta este o tunsoare usor de stilizat si potrivita pentru femeile cu fata rotunda. Parul poate fi prins atat in coc chignon, cat si purtat in coada de cal. Pentru breton, se poate folosi o ceara modelatoare. Cand este lasat liber, este usor de undulat pentru a obtine beach waves.  

    Bobul lung fara colturi, sau bobul blunt da un aspect ordonat parului si pune in valoare parul fin si drept. 

    Parul subtire are nevoie de cateva trucuri pentru a arata mereu sanatos, bogat si cu vitalitate. Iata cateva dintre ele: 

    1. Stilul de vopsire. Parul va arata mai bogat, daca radacinile sunt mai adanci si mai inchise, cu evidentieri subtile. 

    2. Schimbarea cararii, care va crea volum imediat. De asemenea, o carare adanca pe una din parti va crea iluzia de mult volum. 

    3. Folosirea constanta a unui ser pentru cresterea volumului va adauga volum pentru mult timp parului fin. 

    4. Uscarea parului cu capul in jos si folosirea unui sampon uscat. Parul subtire isi poate pierde usor forma, chiar daca a fost recent coafat. De aceea, acesta are nevoie de un plus de textura pe care i-l poti da folosind un sampon uscat


  • Articole similare