• Paltonul este piesa vedeta a iernii. Tu ti l-ai ales?

    Paltonul este piesa vedeta a iernii. Tu ti l-ai ales?

    In sezonul de iarna, o haina de calitate si calduroasa este indispensabila. Daca iti place sa fii mereu cocheta, stii, insa, ca rolul ei poate fi mai mult decat sa te protejeze de frig, ci poate deveni si o adevarata declaratie de stil. Daca inca nu ti-ai ales haina favorita de anul acesta, mai ai timp sa dai o tura prin magazine sau, de ce nu, sa o incluzi in scrisoarea catre Mos Craciun. Cele mai noi tendinte ale sezonului, care te vor ajuta sa te orientezi,  ti le spunem noi chiar acum:


    Stilul anilor ‘70, relaxat si boem, este din nou in preferintele designerilor. Reverele largi, forma usor evazata a paltonului si o centura lata la mijloc sunt elementele care il definesc. Nasturii spectaculosi si colorati sau bordurile de blana la mansete sunt accesoriile care dau viata acestui stil. Daca alegi o haina confectionata dintr-un material special, precum catifeaua, vei fi exact in ton cu imaginea promovata de creatorii de moda.

    Tweedul este un alt material-vedeta al sezonului. Clasica tesatura englezeasca este una dintre cele mai bune optiuni daca iti doresti o haina de iarna eleganta, pe care o poti purta cu toata increderea la birou sau la intalnirile de serviciu, asortata la o tinuta office. Pentru timpul liber, poti aborda o varianta de look relaxat, inclusiv cu jeans.

    Manecile de blana reprezinta una dintre ”inovatiile” sezonului pe podiumurile de moda. Dries van Noten si Marc Jacobs sunt creatorii care au introdus, anul acesta, acest element cu adevarat spectaculos, pe care l-au folosit pentru a scoate din anonimat paltoanele clasice.

    Daca te intrebi care sunt culorile in trend iarna aceasta, iti spunem ca ai doua optiuni. Hainele de iarna in culori excentrice, precum roz, sunt in prim-plan in 2018. Insa daca stilul tau este mai degraba clasic si vrei sa investesti intr-o piesa vestimentara pe care o vei putea purta si in iernile care urmeaza pentru mai multi ani de acum incolo, atunci camel sau bleumarin sunt culorile pe care le vei gasi din abundenta. Si, desigur, un palton negru reprezinta oricand o optiune valabila, pentru ca nu va iesi niciodata din moda.

  • Articole similare