• Telefoane pentru seniori

    Telefoane pentru seniori

    Indiferent cat de mult ai incercat sa-i inveti pe bunicii sau pe parintii tai sa foloseasca un smartphone, sa se obisnuiasca cu tehnologia si sa se bucure de beneficiile oferite de aceasta, realizezi ca tot ce faci e in zadar. De fapt, ei au alte criterii in ceea ce priveste alegerea unui telefon si anume: sa aiba taste mari, luminoase, sa aiba un meniu usor de folosit, sa fie rezistent la socuri si daca se poate sa fie si ieftin. Tocmai de aceea, noi ti-am pregatit o mica selectie pentru seniorii nostri dragi. 


    Nokia 3310
    Vechiul model a fost un succes pe piata, ajungand sa fie unul dintre cele mai indragite si folosite telefoane la nivel global. Tocmai de aceea a fost relansat. 

    Butonul Vietii
    Modelul acesta nu este un simplu telefon. Chiar daca are butoane mari si luminoase pe placul seniorilor, butonul vietii este practic un sistem complex care pune accentul pe siguranta si sanatatea celor dragi. Gadget-ul ofera asistenta personala, monitorizarea ritmului cardiac, stocarea informatiilor importante despre sanatate, raportarea situatilor de urgenta catre serviciile de urgenta si familie si multe altele.

    Blu Joy
    Blu Joy este un telefon usor de utilizat, cu taste mari. Telefonul are un design atractiv iar partea din spate este acoperita cu piele pentru a oferi o experienta mai placuta. Fiind special gandit pentru seniori, Blu Joy are un buton SOS incorporat, astfel in cazuri de urgenta veti putea alerta mult mai usor politia, pompierii sau cadrele medicale prin simpla apasare a unui buton. 
  • Articole similare