• 10 IDEI SIMPATICE PENTRU PETRECEREA WEEKEND-ULUI

    10 idei simpatice pentru petrecerea weekend-ului

    Poate fi destul de usor sa ajungi sa ai o rutina in weekend ceea ce, la un moment dat, poate deveni putin plictisitor. Asa ca ne-am gandit sa iti propunem cateva idei de activitati pe care le poti avea in weekend, pentru diversitate. Stai linistita, nu sunt activitati costisitoare, unele chiar implica buget 0.

    1. Iesi la alergat: nu te costa nimic si este o metoda eficienta de antrenament. 

    2. Invata sa jonglezi: este amuzant si, odata ce ai invatat acest truc, iti poti impresiona prietenii la urmatoarea petrecere. Gasesti tutoriale pe Internet si ghiduri pentru incepatori.

    3. Inoata: du-te la cel mai apropiat bazin de inot si petrece cel putin o ora inotand. Te vei simti mult mai bine si vei avea un tonus de invidiat.

    4. Mergi la o lansare de carte sau de film: pe langa faptul ca vezi filmul sau afli despre ce este cartea respectiva, ai ocazia sa discuti cu oameni pasionati de aceleasi lucruri ca si tine, prin urmare, exista sansa sa iti faci noi prieteni.

    5. Viziteaza un prieten: organizeaza-ti o vizita la o prietena pe care nu ai mai vazut-o demult; vei vedea ce bine te vei simti dupa o scurta sau lunga conversatie cu ea. 

    6. Participa la un targ de haine: ca vanzator! Cu siguranta ai o gramada de lucruri in dulap pe care nu le mai porti de foarte mult timp si care sunt inca in stare buna. Aduna-le, pune-le un pret corect si iesi cu ele la targ! Vei fi surprinsa sa vezi ce succes au hainele tale vechi! Si, numai bine, cu banii stransi iti poti lua altele noi, din sezon. Sau poti alege sa ii donezi in scop caritabil!

    7. Fa voluntariat: Incearca sa mergi, macar 2, 3 ore pe weekend la un centru de copii sau de batrani din sectorul tau. Intotdeauna e nevoie de ajutor in plus.

    8. Viziteaza un muzeu: sigur exista inca muzee in orasul tau pe care nu le-ai bifat si care merita! Fii turist in orasul tau!

    9. Danseaza: inscrie-te la un curs de dans, Tango este recomandarea noastra!

    10. Gateste: oricand poate fi o idee buna sa faci o prajitura sau o pizza in casa!
  • Articole similare