• Cum poti asorta camasa alba?

    Cum poti asorta camasa alba?

    Camasa alba este un obiect vestimentar multifunctional, potrivit pentru serviciu, interviuri sau, de ce nu, pentru o iesire in oras. Daca ai prin dulap o camasa alba, nepurtata de multa vreme, e timpul sa o scoti la lumina si sa o integrezi garderobei tale. Iata cateva idei de combinatii care, cu siguranta, te vor scoate din impas atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci.


    1. Purtata cu o fusta din denim, camasa alba ajuta la obtinerea unei tinute casual si moderna totodata. In zilele mai reci, adauga un cardigan sau un bolero.

    2. Pentru o tinuta clasica, office, combina camasa alba cu un pulover decoltat in V. In partea de jos a corpului, poti purta o fusta creion sau o pereche de pantaloni clasici, croiti drept.

    3. Daca esti adepta tinutelor lejere, casual, combina camasa cu un cardigan fluid, fara nasturi si cu o pereche de jeansi.

    4. Daca esti mai conservatoare, poarta camasile cu pantaloni lungi, insa nu te limita la pantalonii clasici, negri. Imbraca pantaloni fluizi, in nuante de maro, crem sau bej, cu talie inalta.

    5. Jeansii merg de minune cu diferite modele de camasi, insa nu pentru tinute formale. Pentru o iesire in oras adauga un colier contrastant, o jacheta din piele si o pereche de pantofi cu toc. Daca mergi in parc, la o plimbare, alege jeansi usor decolorati, o camasa din in si o pereche de pantofi sport cu imprimeu floral.

    6. Realizeaza o tinuta eleganta combinand o camasa alba cu o fusta clos, cu lungime la nivelul genunchiului. Alungeste optic picioarele purtand o pereche de pantofi nude si adauga un plus de culoare cu ajutorul unei esarfe colorate.

    7. Vestele au revenit in atentia creatorilor de trend-uri in fashion. Alege o vesta cambrata, in culori neutre, purtata peste o camasa simpla.

    Cum poti asorta camasa alba?

  • Articole similare