• Fii in forma cu ajutorul telefonului!

    Fii in forma cu ajutorul telefonului!

    Cred ca toata lumea e de acord ca suntem dependenti de telefoanele mobile. Daca tot am ajuns in situatia asta, hai sa exploatam la maximum aplicatiile care contribuie la „well-being”, adica la starea noastra de bine. Iti dam cateva exemple, pentru ca zilnic apar aplicatii noi in aceasta zona, asa ca oferta este foarte generoasa. Fie ca e vorba de nutritie, de hidratare, de exercitii si de urmarirea si planificarea efortului fizic zilnic, trebuie doar sa te hotarasti care iti sunt prioritatile si sa descarci pe telefon aplicatia potrivita. Iata cateva dintre ele, pe care le-am testat si pe care le gasesti pe IOS si Android.

    1. Water Drink Reminder

    60%-70% din corpul tau inseamna apa, asa ca nu poti sa pui la indoiala sfatul specialistilor de a te hidrata corespunzator. Asa ca descarca aplicatia si declara-ti greutatea. Programul iti va stabili automat cata apa este recomandabil sa bei, conform greutatii tale. Apoi inregistreaza fiecare pahar de apa consumat. Un memento iti va aminti ca e timpul sa bei apa, asa ca e foarte simplu, trebuie doar sa vrei sa te tii de treaba. :)

    2. Health

    O aplicatie fabuloasa, care masoara efortul fizic zilnic. Stie toate miscarile pe care le faci – cati pasi, cate minute alergi, cati kilometri ai parcurs, ce tensiune ai. Iti recomanda, de asemenea, sa faci mai multa miscare daca nu ti-ai atins obiectivele stabilite. Cert e ca, odata descarcata, vei deveni dependenta de aplicatia echivalenta, fara exagerari, cu un instructor de fitness. Singura conditie este sa fii consecventa.

    3. Workout

    Aceste aplicatii sunt recomandabile in special celor care petrec mult timp la birou, pentru ca iti aminteste sa faci pauze si sa te misti un pic. Exercitiile propuse variaza de la foarte simple la complicate, asa ca poti sa faci un upgrade pe masura ce evoluezi. Asa ca nu va trebui sa mergi nici la sala iar daca esti perseverenta vei avea rezultate.

  • Articole similare