• Cum sa te imbraci cool la sala

    Cum sa te imbraci cool la sala

    Cu toate ca mersul la sala nu se compara cu mersul in club sau la o intalnire importanta, asta nu inseamna ca trebuie sa neglijezi ce echipament alegi. Astazi, nu trebuie sa mai alegi intre calitate si estetica pentru ca exista o multime de haine special concepute pentru a fi confortabile si practice, dar care sa arate extrem de cool. 


    Chiar daca ai mai multa incredere in tine si te simti mult mai comod in haine largi care iti ascund formele corpului, nu prea este o idee buna sa le porti la sala, in primul rand pentru ca s-ar putea sa se prinda in aparate si sa te ranesti. Pe langa asta, ele nu ofera cea mai buna silueta a corpului in timp ce faci miscare.

    Opteaza in schimb pentru o pereche de colanti special creati pentru sport, dintr-un material adecvat, care permit corpului flexibilitate maxima si care sustin corect musculatura. Poti sa alegi niste colanti colorati, cu model abstract sau cu dungi care sa flateze liniile picioarelor si care sa te faca sa te simti sexy. Investeste in 2-3 top-uri si maiouri de calitate, fara cusaturi care sa iti irite pielea, dar pentru un look mai casual, poarta uneori si tricouri haioase sau cu mesaje motivationale. :)
      
    Incaltamintea sport a evoluat enorm in utimii ani si poate fi cu adevarat elementul spectaculos al echipamentului tau de sala. Se lucreaza ani intregi pentru a le oferi atletilor perechea potrivita de pantofi sport pentru fiecare tip de antrenament, iar tu trebuie sa tii cont de faptul ca ai nevoie de incaltaminte diferita pentru alergat, spinning sau sala.

    Pentru inspiratie, poti vedea cum a evoluat echipamentul de sala in ultimii 100 de ani. :)



  • Articole similare