• Idei pentru tinute de iarna, calduroase si in tendinte

    Idei pentru tinute de iarna, calduroase si in tendinte

    Indiferent ca iubesti sau nu anotimpul alb, cu siguranta iti pui problema tinutelor calduroase si, totododata, in tendinte. inca de pe acum. 
    Iti venim in ajutor cu o serie de idei practice si la indemana, pentru a obtine outfit-uri inspirate si, totodata, potrivite sezonului.

    1. In primul rand, investeste intr-o haina lunga, de fas. Poti alege o culoare neutra – negru sau bej - sau una puternica, de exemplu rosu sau albastru. O pata de culoare in peisajul alb-gri al iernii cu siguranta nu va trece neobservata.

    2. Alege o haina de stofa groasa – scurta sau trei sferturi - accesorizata un fular gros, supradimensionat si o caciula dubla, colorata. In felul acesta vei fi sigura ca esti la adapost de frig si, in acelasi timp, vei iesi in evidenta cu un element chic al tinutei.

    3. Poarta straturi. Daca nu iti plac hainele foarte groase, opteaza pentru o tinuta compusa din mai multe articole: tricou de bumbac cu maneca scurta, o camasa si peste camasa o jersey tricotat. Totul asortat cu o pereche de jeansi skinny si fasul pe deasupra.

    4. Poarta accesorii peste paltonul de lana. Investeste intr-o centura lata, de piele, cu catarama si vei iesi din anonimat. Poti purta, de asemenea, o brosa mare, supradimensionata, crosetata.

    5. Investeste intr-o pereche de cizme lungi, de piele si intr-o pereche de cizme imblanite, cu talpa comoda pentru a face fata zapezii.

    Parca deja ti-am facut pofta de iarna, zapada si o tura la munte, nu?

  • Articole similare