• Toamna este un sezon excelent pentru noi aventuri

    Toamna este un sezon excelent pentru noi aventuri

    Vara s-a terminat, iar in urma ei ramane toamna cu vreme blanda, perfecta pentru plimbari lungi. Dar este oare o alegere buna sa calatoresti in aceasta perioada a anului? Iata cateva motive pentru care trebuie sa iei in considerare o calatorie in perioada urmatoare:


    1. Marile orasele europene sunt mult mai putin aglomerate acum decat in lunile de vara. Profita de aceasta perioada pentru ca oricat de frumoase sunt castelele medievale si oricat de mult iti doresti sa vizitezi cat mai multe muzee celebre, trebuie sa recunosti ca statul la cozi uriase iti cam strica starea relaxata de vacanta.  

    2. Toamna, Europa este o poveste colorata in nuante de chihlimbar si aramiu. Natura ofera un spectacol la care trebuie neaparat sa iei parte. Valea Loarei din Franta are un farmec aparte in aceasta perioada a anului. Regiunea este renumita pentru castelele impresionante construite incepand cu secolul XII, fortaretele, catedralele si gradinile sale spectaculoase care te vor introduce intr-o atmosfera romantica si eleganta. 

    3. Preturile pentru cazare si transport sunt mai mici. Sfatul noastru: urmareste ofertele de toamna ale companiilor aeriene si tine cont de faptul ca biletele de avion sunt mai ieftine in timpul saptamanii. Iar pentru ca este extrasezon, majoritatea hotelurilor au redus tarifele destul de mult.  

    4. Vremea e inca buna pentru a merge la plaja. De exemplu, daca alegi o escapada de toamna in Madeira, Portugalia, vei avea parte atat de plaje superbe, cat si de peisaje pitoresti, experiente culinare unice si preturi avantajoase. In luna octombrie, temperatura medie este in medie de 23 de grade, iar apa are 20 de grade. 

    Asadar, pregateste-ti bagajul si lasa-te cucerit de atmosfera boema de toamna!

  • Articole similare