• Cheesecake cu ciocolata alba

    Cheesecake cu ciocolata alba

    Ingrediente:
    300 ml smantana lichida (35% grasime)
    30 g gelatina
    25 g coaja de portocale
    2 pachete biscuiti cu unt
    unt dulce
    rozmarin proaspat
    zmeura proaspata

    Numar de portii:
     7

    Mod de preparare:

    1. Topiti ciocolata, apoi lasati-o sa se raceasca la temperatura camerei.

    2. Intr-un bol, amestecati crema de branza cu zaharul, apoi incorporati compozitia astfel obtinuta peste ciocolata topita.

    3. Inmuiati gelatina in apa, apoi adaugati-o peste ciocolata.

    4. Bateti smantana lichida pentru a obtine o frisca si incorporati-o peste celelalte ingrediente. Introduceti in frigider timp de 24 de ore.

    5. La sfarsit, adaugati coaja de portocale si baza de biscuiti. Pentru a obtine baza de biscuiti, trebuie sa zdrobiti biscuitii apoi sa-i amestecati cu rozmarinul tocat fin si untul topit.

    6. Decorati cu zmeura.

  • Articole similare