300 g ciocolata alba
225 g crema de branza
300 ml smantana lichida (35% grasime)
125 g zahar pudra
30 g gelatina
25 g coaja de portocale
2 pachete biscuiti cu unt
unt dulce
rozmarin proaspat
zmeura proaspata
Numar de portii: 7
Numar de portii: 7
Mod de preparare:
1. Topiti ciocolata, apoi lasati-o sa se raceasca la temperatura camerei.
2. Intr-un bol, amestecati crema de branza cu zaharul, apoi incorporati compozitia astfel obtinuta peste ciocolata topita.
3. Inmuiati gelatina in apa, apoi adaugati-o peste ciocolata.
4. Bateti smantana lichida pentru a obtine o frisca si incorporati-o peste celelalte ingrediente. Introduceti in frigider timp de 24 de ore.
5. La sfarsit, adaugati coaja de portocale si baza de biscuiti. Pentru a obtine baza de biscuiti, trebuie sa zdrobiti biscuitii apoi sa-i amestecati cu rozmarinul tocat fin si untul topit.
6. Decorati cu zmeura.