Mod de preparare: 1. Amestecati faina cu 80 ml de apa intr-un bol pentru a obtine un aluat. Lasati aluatul la dospit si pregatiti umplura. 2. Tocati foarte marunt carnea de vita, ceapa si usturoiul. Puneti-le intr-un castron, adaugati sos de soia, sare, piper negru zdrobit si amestecati bine. Puneti compozitia intr-o tigaie cu putin ulei pana ce carnea se rumeneste un pic. 3. Realizati un rulou din aluat, apoi taiati felii de 2 cm. Presati feliile de aluat cu palmele si intindeti-le cu sucitorul pentru a forma niste cerculete.
4. Luati din compozitia din tigaie si umpleti cerculetele. Inchideti la capete si puneti-le la prajit in ulei incins. 5. Intre timp, pregatiti salata. Taiati castravetii in felii foarte subtiri. Taiati si ceapa. Puneti legumele intr-un bol, asezonati cu sare, piper negru, ulei de masline, o picatura de ulei de susan si otet. 6. Puneti o frunza de salata verde pe o farfurie, adaugati empanadas, un mic bol cu sos de soia si salata preparata mai sus.