• Primavara este timpul perfect pentru plimbari lungi in natura

     

    Afara s-a incalzit, iar temperaturile sunt perfecte pentru a face lungi plimbari in natura. Mersul in natura nu doar ca te va ajuta sa faci un numar suficient de pasi pentru un boost de energie si sanatate, dar iti va oferi oportunitatea de a te relaxa si de a te deconecta de la realitatea care poate parea apasatoare. Asadar, nu ezista sa iesi la o plimbare in natura care iti va oferi mult mai multe :

     

    Bai de soare si vitamina D. Dupa o iarna lunga, plimbarile in zilele insorite de primavara te vor ajuta sa-ti fixezi vitamina D, o componenta importanta in arhitectura sistemului nostru imunitar. Profita de primavara si de soarele bland pentru a avea niveluri cat mai bune de vitamina D !

     

    Optimism. Miscarea dar si aerul proaspat sunt combinatia perfecta pentru un moral ridicat, mai multa energie si vigoare. Astfel, aerul proaspat contribuie la echilibrul mental, mai ales dupa o lunga perioada in care marea majoritate a timpului liber ni l-am petrecut in casa. Mersul in aer liber creste nivelul endorfinelor si elibereaza serotonina, ceea ce contribuie la o stare de spirit mai buna.

     

    Natura este un stimul intelectual. In natura iti poti exersa simtul de observatie si poti deveni un mic biolog amator. Doar stai si asculta ciripitul pasarilor, zborul lor, priveste explozia mugurilor si etapele diferite de inflorire ale copacilor. Culege flori, leurda si incarca-te cu tot ce are natura mai frumos.

     

    Un gratar cu prietenii. Cu siguranta, dupa atata colindat, vei avea o foame de lup, iar ideea unui gratar in aer liber este cea mai frumoasa incheiere pentru o zi perfecta. De aceea, te sfatuim ca atunci cand pleci cu gandul unei plimbari lungi sa pui in masina si ustensilele necesare pentru un gratar. Pe cora.ro gasesti cu usurinta, din cateva click-uri, tot ceea ce ai nevoie pentru pregatirea unui gratar in aer liber, cum ar fi : lemne, carbuni, gratar portabil, ustensile pentru gratar, perie si multe alte accesorii.

     

    Tot pe cora.ro gasesti toate ingredientele pentru cel mai gustos gratar: carne si legume proaspete,bauturi de toate felurile, sosuri si dulciuri.

     

  • Articole similare