• Cum alegem rechizitele copilului pentru noul an scolar

     


    Momentul in care clopotelul ii va chema din nou in clase pe copii se apropie cu pasi repezi. Asadar, este nevoie sa ne asiguram ca micutul nostru va avea la dispozitie tot ceea ce ii este necesar pentru scoala. Insa e bine sa stii ca rechizitele scolare nu se cumpara la intamplare si ca poti face aceasta operatiune intr-un mod mai eficient, daca tii cont de cateva sfaturi.

     

    In primul rand, este absolut necesar sa pregatesti inca de acasa o lista cu tot ceea ce copilul are nevoie. Recomandarea specialistilor este ca, in masura posibilitatilor, sa ii oferi copilului seturi noi de creioane, markere si alte instrumente. Acest lucru il va ajuta sa inceapa noul an in cea mai buna dispozitie si cu entuziasm.

     

    Evident, lista va fi construita in urma recomandarilor facute de invatatoare sau de profesorul diriginte, in cazul in care copilul tau este elev de gimnaziu, astfel incat obiectele pe care le cumperi sa fie corespunzatoare anului de studiu.

     

    Un alt lucru pe care ti-l recomandam este sa iti inviti copilul sa te insoteasca la sesiunea de cumparaturi. Daca il vei lasa sa isi aleaga instrumentele scolare pe baza preferintelor sale pentru anumite culori sau personaje, intreaga experienta va deveni foarte placuta si va asocia inceputul anului scolar cu un moment frumos si placut petrecut in familie. ÃŽn acelasi timp, intreaga aventura va deveni si o mica lectie de educatie financiara, pentru ca puteti stabili de la inceput un buget, iar copilul va invata ca banii trebuie impartiti astfel incat sa acopere necesitatile, dar si sa ii satisfaca micile capricii legate de designul rechizitelor pe care si le dorestte.

     

    Magazinele cora reprezinta locul perfect in care poti pune in practica aceste recomandari. Te asteptam cu o reducere de 20% la rechizite si ghiozdane, prin tichetul cora, dar si cu o oferta suplimentara: un voucher de 25% reducere prin tichet cora penttru un ghiozdan nou, daca aduci un ghiozdan uzat la schimb. ÃŽn acest fel, copilul ttau va putea sa aiba un inceput de an scolar vesel si optimist, iar tu vei avea satisfactia ca i-ai oferit toate cele necesare, intr-o maniera prietenoasa cu bugetul familiei voastre.







  • Articole similare