• Echipa cora te asteapta. Gaseste-ti locul potrivit

    Simti ca a venit vremea sa faci o schimbare profesionala sau estti abia la inceputul carierei tale? Iti doresti stabilitate, dar, in acelasi timp, iti dorestti sa lucrezi intr-o echipa armonioasa? cora Romania este cu sigurantta o companie pe care merita sa o iei in considerare pentru aspirattiile tale. Te asteapta peste 2500 de colegi noi, pasionati de munca lor.

     

    ”Convivialitatea” este cuvantul care descrie perfect spiritul echipei pe care am constuit-o. Pentru a incuraja placerea de a fi impreuna, stim sa dialogam simplu si respectuos cu echipele noastre si cu clientii nostri. Suntem aproape de colegii nostri/ de echipe/ de clienti. Dialogurile noastre sunt simple, deschise si respectuoase. Ne facem timp sa ne intalnim, ascultam si sa dam raspunsuri. Ne spunem unul altuia pe numele mic in cadrul echipelor. ÃŽncurajam diversitatea.

     

    Un alt lucru pe care trebuie sa il stii despre noi estte ca,, in fiecare zi, suntem ghidati si de pasiune. Pentru ca locurile noastre de munca sa fie o sursa de implinire profesionala si personala ne place sa impartasim si sa ne dezvoltam cunostintele. Suntem pasionati de angajatii si clientii nostri, de produsele si de serviciile noastre. Suntem inspirati de satisfactia clientilor nostri. Descoperim si valorizam pasiunile echipelor noastre. Pentru ca suntem formati in domeniul produselor si serviciilor, selectam produsele in care credem.

     

    Iata si cateva informatii din istoricul nostru:

    Primele hipermarketuri Cora au fost deschise in Franta si in Belgia in anul 1969. In prezent, grupul are cateva zeci de hipermarketuri in Franta, Belgia, Luxemburg si Romania.

      Primul magazin Cora s-a deschis in Romania, in 2003, in cartierul Pantelimon. Astazi avem 10 hipermarketuri, 4 in Bucuresti (Pantelimon, Lujerului, Sun Plaza si Alexandriei) si 6 in tara (Cluj, Drobeta, Bacau, Ploiesti si 2 in Constanta.

      Din 2013, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lant comercial cu livrare tip drive din Romania si ne-am centrat pe solutii de livrare la domiciliu pentru clientii nostri, solutii completate astazi de serviciile de livrare expres.

     

    Daca toate aceste argumente ti se par convingatoare, te invitam sa intri pe cora.ro si sa te gandesti care dintre joburile disponibile in acest moment ti s-ar potrivi cel mai bine. Noi asteptam cu dtag sa facem cunostinta!

     

  • Articole similare