• Ce sa faci ca sa nu-ti agati dresurile

    Ce sa faci ca sa nu-ti agati dresurile

    Daca esti una dintre acele femei care isi agata dresul la 5 minute dupa ce se imbraca, iata cateva sfaturi care sa te ajute:

    Pune-le in congelator! Da, in congelator, citesti bine. Frigul ajuta la imbunatatirea rezistentei cusaturilor, astfel incat, de indata ce cumperi o pereche de ciorapi, inainte de a o purta, clateste-o cu apa si apoi las-o peste noapte in congelator. Daca ai un  coleg/colega de camera, gandeste-te sa-l/s-o anunti inainte de a face acest lucru pentru a evita eventualele neintelegeri. 

    Fii atenta la unghii! De cele mai multe ori, faci ce faci si reusesti sa-ti agati dresul.  Unul dintre motive il reprezinta unghiile tale care nu sunt neaparat bine pilite si care pot agata materialul si il pot gauri. Asadar, ca sa nu fii nevoita sa cumperi in mod constant dresuri noi, tine mereu cu tine o pila de unghii pentru a evita accidentele.

    Foloseste fixativul! Fixativul, la fel ca si frigul, poate intari materialul dresului. Vaporizeaza liber si lasa-l sa se usuce inainte de a-l imbraca. Fa acelasi lucru dupa fiecare spalare!

    Evita bijuteriile! Evita sa porti inelele sau bratarile inainte de a imbraca dresurile si pune-le mai degraba dupa.

    Spala-le de mana! E indicat sa nu bagi dresurile la masina de spalat ca sa eviti sa se agate.

    Si daca, in ciuda tuturor acestor sfaturi, tot le agati, trucul final pentru a impiedica ruptura sa devina mai mare este sa raspandesti un lac de unghii incolor pe bucata agatata. Apoi du-te sa-ti cumperi unul nou. 


  • Articole similare