Ingrediente: 250 g crema de branza 50 g unt 90 ml lapte 60 g faina 15 g amidon de porumb (amidon alimentar) 5 oua 100 g zahar coaja de lamaie Numar de portii: 4 Mod de preparare: 1. Pentru inceput se preincalzeste cuptorul la 160°C si se pregateste o forma de copt cu diametrul de 21cm, tapetandu-se cu unt si hartie de copt. 2. Untul, crema de branza si laptele se topesc la bain marin iar apoi se lasa sa se raceasca, pana ajung la temperatura camerei. 3. Intre timp se separa galbenusurile de albusuri, iar odata ce amestecul a ajuns la temperatura camerei se incorporeaza rand pe rand galbenusurile, apoi faina, amidonul si coaja de lamaie. 4. Separat, albusurile si zaharul se bat pana cind compozitia se intareste. Bezeaua astfel formata se incorporeaza treptat in aluat. 5. Se toarna apoi compozitia in forma de copt si se introduce la cuptor intr-o alta forma mai mare, in care se afla si apa. Se coace pentru aproximativ 75 de minute. Se serveste pudrat cu zahar farin sau cu fulgi de migdale.