• Revenirea tapetului in tendinte

    Revenirea tapetului in tendinte

    Iti vine sa crezi sau nu, tapetul este din nou la moda. Stim ca aceasta idee este un pic greu de crezut, insa s-ar putea ca azi, tapetul din sufrageria bunicilor sa faca fata gusturilor celor mai exigenti designeri de interior. Insa modelele contemporane sunt mult mai spectaculoase si curajoase, culorile sunt mai vii, iar imprimeurile sunt supradimensionate. Asadar, gratie printurilor sofisticate, dar si materialelor moderne ce il fac usor de lipit, de intretinut si de indepartat, tapetul este o alternativa demna de luat in seama atunci cand te hotarasti sa schimbi designul unei camere. 

    Avantajele folosirii tapetului

    Daca esti interesata sa faci o schimbare in locuinta, dar nu vrei sa te apuci de o renovare costisitoare si de lunga durata, tapetul poate fi solutia ideala. Iata cateva avantaje care te vor convinge ca prin alegerea tapetului in decorarea casei poti schimba intr-un mod rapid si ingenios atmosfera locuintei.

    1. Rapid si usor de montat 

    Fata de zugravitul cu vopsea lavabila, tapetul are avantajul ca se lipeste rapid, fara a fi nevoie de o pregatire a peretilor, fara a lasa mult praf in urma sau geamuri stropite cu vopsea. De asemenea, este important si faptul ca nu trebuie sa astepti cateva zile pana sa poti folosi din nou camera.

    2. Varietate infinita de culori si imprimeuri

    Cand vine vorba de culori si modele, ai de unde alege! Dungi, flori, imprimeuri geometrice sau texturi sofisticate, toate vor capta atentia, insa tine cont de caracteristicile camerei inainte sa alegi modelul. Camerele de dimensiuni reduse vor arata mult mai bine cu un tapet in culori neutre, pastelate, cu imprimeuri fine sau texturi rafinate. Pentru camere mari, cu tavane inalte, poti alege imprimeuri complexe, in culori dramatice. Pentru un efect inedit poti folosi un tapet cu un model geometric pentru a decora tavanul. 

    3. Durata lunga de viata

    Daca il ingrijesti corect, tapetul poate rezista pana la 15 ani pe perete intr-o stare excelenta, pastrandu-si nealterate atat culoarea, cat si aspectul.

    4. Acopera imperfectiunile peretilor

    Tapetul este o varianta foarte simpla si rapida de a ascunde orice imperfectiuni ale peretilor. 

    5. Personalizare

    Optiunile de personalizare ale tapetului sunt infinite: peisaje din natura, imagini dragi din excursii, citate etc. Spre exemplu, daca vrei sa redecorezi camera copiilor si vrei sa ii surprinzi placut, poti comanda un tapet personalizat cu personajele lor preferate de desene animate. 


    Revenirea tapetului in tendinte



  • Articole similare