Ingrediente: 4 cotlete de porc fara os 1 ardei rosu 1 ardei galben 1 ardei verde 2 cepe 100 g pesmet 100 g fistic fara coaja 2 linguri de faina 2 oua 3 linguri de ulei 20 g unt ½ lamaie sare si piper dupa gust Numar de portii: 4 Mod de preparare: 1. Intr-o tigaie, puneti la prajit fisticul, apoi zdrobiti-l si amestecati-l cu pesmetul. 2. Bateti ouale ca pentru omleta si adaugati sare si piper dupa gust. 3. Treceti cotletele de porc prin faina, apoi prin oul batut si, la sfarsit, prin amestecul pesmet-fistic. 4. Taiati ardeii in cubulete si tocati ceapa marunt. 5. Puneti legumele la calit intr-o tigaie cu doua linguri de ulei, timp de 15 minute. Adaugati zeama de lamaie si asezonati cu sare si piper. 6. Intr-o alta tigaie, prajiti cotletele de porc la foc potrivit in 20 g de unt si o lingura de ulei. Lasati-le sa se prajeasca la foc mic timp cinci minute pe ambele parti. Dati focul mai incet, acoperiti tigaia cu un capac si mai lasati-le pe foc, timp de aproximativ zece minute. Cu doua minute inainte de terminarea timpului de gatire, dati capacul la o parte. Serviti cotletele alaturi de sosul de ardei.