• ”Mama, eu cu ce ma imbrac azi la scoala?”

    ”Mama, eu cu ce ma imbrac azi la scoala?”

    7 ponturi care iti vor face viata mai usoara


    Scoala la care merge copilul tau nu are o uniforma stricta, iar elevii pot veni la ore imbracati dupa bunul plac, chiar daca existe restrictii vestimentare in limitele bunei-cuviinte? Partea buna este ca elevii sunt incurajati sa isi exprime personalitatea si prin haine. Partea mai complicata pentru parinti este sa se asigure ca scolarii ajung in clase imbracati potrivit, dar si confortabil. In aceste conditii, garderoba pentru scoala a copilului tau poate deveni o ecuatie complicata. Sfaturile noastre te vor ajuta sa-ti fie mai usor, in fiecare dimineata, sa ajungi la un raspuns de comun acord la eterna intrebare: ”Dar eu ce port, azi, la scoala?”

    ● Cand mergi la cumparaturi, cauta piese vestimentare care sa se potriveasca in cat mai multe combinatii. Culorile neutre, care se asorteaza usor, sunt prietenele tale bune!

    La inceputul fiecarui sezon, treci in revista intregul continut al garderobei si renunta la hainele a caror masura nu i se mai potriveste. Dulapul va arata mai aerisit si ideea ca are la dispozitie doar piese vestimentare in care se va simti confortabil il va ajuta pe copil sa isi compuna mai usor tinuta.

    Incurajeaza-ti fiica sau fiul sa isi gaseasca stilul propriu si sa inteleaga ca acesta face parte din individualitatea sa. Desigur, in timp ce respecta codul vestimentar al scolii.

    In zilele care se anunta mai complicate, cu teze sau examene, sfatuieste-ti copilul sa poarte hainele sale favorite sau in culorile care ii plac cel mai mult. Acest lucru il va ajuta sa inceapa ziua cu mai multa incredere in sine.

    Etalarea celor mai recente trenduri nu este o prioritate atunci cand vine vorba despre scoala, dar nici interzicerea completa a lor nu este o necesitate. Ii poti permite sa integreze si elemente trendy, insa cu un pic de subtilitate: de exemplu, in accesorii.

    Libertatea de miscare la varsta scolara este esentiala. Asigura-te ca incaltamintea pe care o va purta este cat se poate de confortabila.

    ● Daca alegerea tinutei este cu adevarat o problema care ii consuma prea mult timp in fiecare zi, solutia este sa planificati impreuna, in weekend, outfit-urile pentru urmatoarea saptamana.

  • Articole similare