• Aplicatii mobile pentru gestionarea bugetului

    Aplicatii mobile pentru gestionarea bugetului

    Daca te numeri printre cei peste jumatate dintre romanii care au un smartphone, probabil iti verifici telefonul de cel putin 50 de ori pe zi. Dar te-ai gandit vreodata ca acest lucru te poate ajuta sa faci economii? 


    Viata noastra financiara devine din ce in ce mai complicata - bani, carduri, economii, datorii. Multi dintre noi, trebuie sa recunoastem ca nu suntem inzestrati cu abilitati contabile, dar suntem nevoiti sa gasim solutii de gestionare a tuturor acestor lucruri.

    Planificarea lunara a veniturilor, stabilirea unui buget si chiar gestionarea deciziilor de investitii sunt mult mai usor de realizat prin intermediul aplicatiile mobile de management financiar. Asadar, este momentul sa renunti la carnetelul in care iti tineai evidenta finantelor personale si sa iti instalezi o astfel de aplicatie care te va ajuta sa ai un control mai bun asupra bugetului lunar, intr-un mod modern si facil, ba chiar iti ofera si rapoarte la final de luna. Iata cateva sugestii de aplicatii pe care nu ar fi rau sa le incerci pentru o mai buna planificare financiara. 

    Mint te informeaza cand ai facturile restante si iti trimite notificari de plată pentru a evita penalizarile. Pe baza obiceiurilor tale de consum, Mint iti ofera sfaturi concrete pentru optimizarea bugetului.

    Daca esti o persoana careia ii place sa fie organizata, aplicatia Wally o sa iti faca viata mai usoara. In loc sa notezi manual cheltuielile la finalul zilei, saptamanii sau lunii, Wally iti permite sa faci o fotografie chitantelor si sa le inregistrezi in aplicatie. 

    Splitwise este o aplicatie pentru gestionarea cheltuielilor comune. Daca locuiesti cu mai multi prieteni, aceasta aplicatie este ideala pentru plata facturilor.

  • Articole similare