• cora Lujerului Challenge 2017

  cora Lujerului Challenge 2017

  Alearga pentru un stil de viata sanatos la Crosul Universitatii Bucuresti - cora Lujerului Challenge!


  Te provocam sa-ti incepi weekend-ul din 20 mai 2017 intr-un mod distractiv si activ! Nu rata startul unuia dintre cele mai interesante crosuri de anul acesta - Crosul Universitatii Bucuresti - cora Lujerului Challenge.

  Vino sambata, 20 mai 2017, in fata Facultatii de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, sector 5) si vei avea ocazia sa participi la o intrecere sportiva recreativa alaturi de personalitati de renume din lumea sportului precum Gabriela Szabo (fosta campioana olimpica la atletism), dar si Claudia Georgescu (Presedintele Federatiei Sportului Scolar si Universitar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale).

  Traseul are 3,8 km, startul este in Piata Operei (Facultatea de Drept), continua cu  Splaiul Independentei – Soseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu, iar sosirea este in  parcarea cora Lujerului.

  Participarea este gratuita si sunt asteptati peste 3000 de alergatori.

  Premiile vor fi substantiale pentru toate categoriile!

  Aceasta este cea de-a 25-a editie a acestui cros, competitia sportiva devenind de-a lungul anilor un eveniment de referinta pentru pasionatii de alergare.

  Cei care doresc sa se inscrie o pot face in perioada  17 – 19 MAI la Serviciul Clienti din cadrul cora Lujerului, dar si in ziua competitiei, in curtea Facultatii de Drept, incepand cu ora 7:30.

  Implicarea sociala este importanta si de aceea am plasat urne speciale destinate strangerii de fonduri pentru  Asociatia MAME. Fondurile stranse sunt directionate in totalitate catre aceasta asociatie, pentru a sprijini lupta impotriva cancerului la copii. 

  PROGRAMUL COMPETITIEI:

  Ora 7.30-9.30 – inscrierea participantilor (la standurile amenajate pe terenul de fotbal din curtea Facultatii de Drept) si anuntarea informatiilor legate de desfasurarea crosului
  Ora 9.45 – intreruperea circulatiei si adunarea participantilor la start
  Ora 10.00 – startul crosului
  Ora 11.00-12.00 – premierea castigatorilor; sesiune de fotografii si interviuri pentru castigatori, sponsori, parteneri, organizatori si participanti

  Pentru ca miscarea inseamna sanatate, iar o viata activa inseamna o stare de bine, nu rata startul crosului de sambata 20 Mai ora 10:00.

  Parteneri media: Ziare.com, Business24.ro, Mama de profesie, Calendareveniment.ro, Romania Libera, Amos News, DC News, Retail-FMCG
 • Articole similare