• Gadget-uri esentiale in calatorii

    Gadget-uri esentiale in calatorii

    Mini trepied portabil multifunctional 


    Poti sa il atasezi la telefonul mobil, tableta sau la o camera foto clasica. Principalul avantaj este ca poate fi luat oriunde si are loc in orice geanta sau rucsac gratie dimensiunii sale reduse.

    Un cantar digital

    Exista cantare digitale in miniatura care te vor ajuta sa scapi de stresul de a nu depasi greutatea maxima a bagajului admisa de catre compania aeriana cu care zbori. Ti s-ar putea parea o prostie, dar gandeste-te ca este o investitie cat se poate de utila care te poate salva de la un cost suplimentar neprevazut destul de mare. 

    Adaptor de priza international

    Investeste intr-un adaptor universal si evita situatia de a cauta prin magazine adaptorul potrivit in loc sa te relaxezi si sa te bucuri de vacanta. Este adevarat ca uneori au la hotel adaptoare pentru clienti, dar de multe ori sunt contra-cost sau nu sunt suficiente pentru toti oaspetii. 

    Baterie portabila

    Daca si tu faci parte din categoria de calatori care pleaca dimineata de la hotel cu rucsacul in spate si se intorc seara dupa cina, o baterie portabila externa este un gadget esential. Cele mai noi modele vin echipate cu un cip inteligent, ce asigura viteza maxima de incarcare a dispozitivelor. Astfel, in timp ce iei o mica pauza de odihna si iti bei cafeaua, atat tu, cat si telefonul sau aparatul foto, va incarcati cu energie pentru a continua explorarea. :)  

    Boxa portabila

    O boxa portabila este ideala pentru petrecerile in aer liber, pe plaja sau la picnic in parc. Poti asculta muzica preferata oriunde, fie de pe un stick de memorie sau direct din telefon, fara sa ai nevoie de niciun alt accesoriu sau cablu.  
  • Articole similare