Ingrediente: 70 g scoici mari 10 ml de lapte de cocos 5 ml de ulei de trufe 3 g usturoi 5 ml vin alb 10 g seminte de susan 2 portocale 2 mandarine 2 grapefruit 3 g zahar 20 g Proscuitto di Parma 30 g ceapa verde 5 g unt 10 g smantana sare si piper dupa gust Numar de portii: 2 Mod de preparare: 1. Taiati scoicile in cuburi si puneti-le intr-un bol. 2. Adaugati usturoiul zdrobit, laptele de cocos si semintele de susan si amestecati bine. Puneti-le intr-o tigaie pentru a se rumeni putin. 3. Pastrati pulpa fructelor si zeama acestora pentru sos. Puneti zeama intr-o craticioara, fierbeti pana scade jumatate din cantitate, apoi adaugati zahar, unt, ceapa calita in prealabil, usturoiul, vinul si usturoiul zdrobit. 4. La sfarsit, adaugati smantana, scoicile si prosciutto taiat foarte fin. Transferati ingredientele din craticioara intr-o tavita si introduceti la cuptor, timp de 45 de minute, la 90º C. La sfarsit, asezonati cu sare si piper dupa gust.