• Transforma-ti casa intr-un ”Paradis” Hi-Tech

    Transforma-ti casa intr-un ”Paradis” Hi-Tech

    Indiferent cum ti-ai aranjat sau decorat casa, gadget-urile vor fi, mereu, utile. Tehnica moderna este prietena universului domestic, pentru ca ne face viata mai usoara si ne ajuta sa economisim timp si efort. Iata cateva gadget-uri care vor deveni rapid parte din casa si din viata ta. Sau, de ce nu, pot fi oricand cadourile perfecte pentru care prietenii iti vor multumi!


    ● Netatmo Weather Station este nici mai mult nici mai putin decat o statie meteorologica dedicata casei tale. Poate fi conectata la smartphone si iti va oferi informatii pretioase despre temperatura, indicele de umiditate, poluarea fonica sau concentratia de dioxid de carbon a aerului din locuinta ta. Te va avertiza chiar si cand e cazul sa aerisesti casa si iti va trimite alerte in timp real. Poate fi utilizata si in exteriorul locuintei, astfel incat vei fi tot timpul la curent cu schimbarile importante ale calitatii aerului din spatiul tau de zi cu zi.

    ● Senzorul pentru usa Aeotec este un gadget care te va tine tot timpul la curent cu ceea ce se intampla in locuinta ta. Este o instalatie practic invizibila, imprumutand din aspectul ramei de la usa. Poate fi conectat la 5 device-uri in acelasi timp si trimite alerte de fiecare data cand usa este deschisa sau inchisa, in functie de modul in care alegi sa il setezi.

    ● Becurile LED inteligente sunt metoda perfecta de a-ti regla luminozitatea in casa exact asa cum preferi. Lumina pe care o emit este de cea mai buna calitate si poate fi controlata cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. Le poti programa sa intre in functiune exact atunci cand doresti astfel incat, de exemplu, sa fie locuinta deja luminata atunci cand ajungi acasa.

    ● Mopul inteligent este un aparat pentru existenta caruia vei fi recunoscator de fiecare data cand este nevoie sa faci curat. Stersul podelelor va deveni istorie pentru tine, iar timpul dedicat pana acum curatirii lor iti va apartine in totalitate. Stie singur unde este nevoie sa stearga podeaua, gratie tehnologiei robotice. Are doua moduri de functionare, astfel incat poate fi folosit in locul maturii clasice, dar si a mopului cu lavete umede. Are nevoie doar sa ii atasezi o laveta textila, sa apesi pe un buton si, in rest, face toata treaba singur. Iar o alta veste buna este ca functioneaza foarte silentios, astfel incat nici macar zgomotul nu te va deranja din ceea ce alegi sa faci in timpul pe care, altadata, il dedicai curatarii podelelor.

  • Articole similare